• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnik

15.03.2023

12:37

DRON ĆE IH SKUPO KOŠTATI! Amerikanci uvalili Kijev u OGROMNE probleme, Tramp zadovoljno TRLJA RUKE, Rusi iz ovog izlaze kao APSOLUTNI POBEDNICI?!

Vesti

DRON ĆE IH SKUPO KOŠTATI! Amerikanci uvalili Kijev u OGROMNE probleme, Tramp zadovoljno TRLJA RUKE, Rusi iz ovog izlaze kao APSOLUTNI POBEDNICI?!

Podeli vest

Incident sa američkom bespilotnom letelicom iznad Crnog mora mogao bi da ojača stavove u SAD da pomoć Ukrajini nije pitanje nacionalne bezbednosti Amerike, objavio je Si-En-En.

Kako se navodi, bivši američki predsednik Donald Tramp i drugi pretendent na poziciju šefa države iz Republikanske stranke Ron Desantis jasno stavljaju do znanja da bi pomoć Ukrajini, u slučaju da njihovog dolaska na vlast, mogla da bude dovedena u pitanje.

Prema mišljenju analitičara TV kanala, posle incidenta Trampova upozorenja da samo on može da spreči treći svetski rat i argumenti Desantisa da spasavanje Ukrajine nije glavni interes nacionalne bezbednosti SAD – najverovatnije će dobiti veću podršku.

Ono što se desilo je samo korak ka scenariju kojeg su se svi plašili – direktnog sukoba između snaga SAD i Rusije, zaključuje američka TV stanica.

Evropska komanda SAD saopštila je ranije da se ruski avion Su-27, navodno, sudario sa američkom dronom MK-9, nakon čega se bespilotna letelica drušila u Crno more. Pentagon je potvrdio da je američki dron bio u izviđačkoj misiji, ali nije precizirao da li je nosio oružje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pilot

pre 1 godinu

Nema tog obrazloženja koje Ameriku može da opere i dovede u poziciju žrtve - oni tvrde da je bio u izviđačkoj misiji (!!!) "svega" 6000km daleko od Amerike, leteo je sa isključenim transponderom i bez identifikacije pa još i povredio zonu zabrane leta proglašenu od strane Rusije zbog ratnih dejstava. Već sama činjenica da je isključio transponder stavlja ga u položaj AGRESORA i Rusija ima pravo da ga obori i bez upozorenja. Kako Amerika može da obara meteorološke balone bez upozorenja, kako Kinskog porekla ali i poreklom iz same Amerike? Opet licemerno i dvostruki aršini ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija