• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer DN

17.03.2023

00:16

PUTIN SE ZABAVLJA, IMA NOVU BRUTALNU PORUKU ZA ZAPAD! Repa je odlična zamena za paradajz, ali ćete i nju MORATI DA TRAŽITE OD RUSIJE!

Ap/Fotoilustracija

Vesti

PUTIN SE ZABAVLJA, IMA NOVU BRUTALNU PORUKU ZA ZAPAD! Repa je odlična zamena za paradajz, ali ćete i nju MORATI DA TRAŽITE OD RUSIJE!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je juče da se Rusija prvi put suočila sa izazovima sa kojima se još nijedna zemlja na svetu nije suočila u modernoj istoriji. On je istakao da se Rusija sa njima i izborila, i to zahvaljujući radu hiljada kompanija i radu mnogo miliona stručnjaka.

Prema njegovim rečima, pad ruske privrede na leto bio je povezan sa sankcijama, ali je od jula prošle godine u zemlji počeo privredni rast.

- Pre godinu dana zapadne vlasti su zavrnule ruke svojim kompanijama i naterale mnoge da napuste rusko tržište, tada su nam strani analitičari predviđali depresiju i pad potrošačkog sektora, obećavali prazne police u prodavnicama, ogromnu nestašicu robe i neuspeh uslužnog sektora. Međutim, život je išao drugačije: zapadne zemlje u punom rastu suočile su se sa istim problemima - rekao je Putin na kongresu Ruskog saveza industrijalaca i preduzetnika (RSPP) u Kazanju.

Prema njegovim rečima, došlo se dotle da zapadni lideri nude svojim građanima da pređu na repu umesto zelene salate i paradajza.

- Repa je dobar proizvod, ali ćete verovatno morati da dođete kod nas i po repu, jer naš rod i dalje znatno premašuje one kod naših suseda u Evropi. Istina, nisu oni krivi, jer su uslovi takvi, suša i tako dalje, ali će ipak biti teško bez naših đubriva da povećate prinose kod kuće - istakao je Putin.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija