• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/jutarnji

28.03.2023

10:48

(VIDEO) ŠTA SE DEŠAVA SA OVIM ČOVEKOM?! Sramno obraćanje Bajdena o MASAKRU, umesto o UBIJENIMA on pričao o SLADOLEDU! "Imam pun frižider..."

AP/Photo

Vesti

(VIDEO) ŠTA SE DEŠAVA SA OVIM ČOVEKOM?! Sramno obraćanje Bajdena o MASAKRU, umesto o UBIJENIMA on pričao o SLADOLEDU! "Imam pun frižider..."

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden našalio se u ponedeljak da se pojavio u Beloj kući samo zato što je čuo da će biti sladoleda. On je to izgovorio samo malo pre nego što je počeo da priča o užasnoj masovnoj pucnjavi koja je nekoliko sati ranije odnela šest života u osnovnoj školi u Nešvilu.

- Zovem se Džo Bajden. Ja sam suprug od Džil Bajden. I jedem sladoled, s komadićima čokolade. Sišao sam jer sam čuo da ima sladoleda s komadićima čokolade marke Dženis. Usput, gore imam pun zamrzivač. Mislite da se šalim? Ja ne - dodao je Bajden svom jedinom javnom nastupu tog dana.

Predsednik se potom uozbiljio govoreći o pucnjavi u školi "Kovenant", u kojoj su ubijena tri učenika i tri člana osoblja, nazvavši počinjeni zločin "bolešću" i "najgorom noćnom morom porodice", pre nego što je još jednom zatražio da Kongres usvoji zabranu vatrenog oružja.

Na iznenađenje okupljenih, Bajden se opet vratio na temu sladoleda s još jednom pohvalom predstavniku Dženisa, lanca sa sedištem u Ohaju sa prodavnicama širom zemlje, uključujući lokaciju u blizini Bele kuće.

- Poslovi predstavljeni u ovoj prostoriji protežu se kroz različite industrije, od restorana do arhitektonskih fabrika do trgovina hardverom, uključujući i njihov ukusan sladoled. Kad bi mi bilo dopušteno da vas odvedem gore, pokazao bih vam ceo zamrzivač pun sladoleda sa komadićima čokolade - nastavio je Bajden, lagano zatvorivši oči kao da se prisećakako je zagrizao.

Bajden se našalio da je "prilično dosadno kada ste u javnom životu toliko dugo kao on, a poznati ste po dve stvari: sladoledu sa komadićima čokolade i sunčanim naočarama Ray-Ban".

Međutim, korisnici Tvitera nisu prihvatili Bajdenov humor.

- Bajden je stari perverznjak i očito je poludeo, ali tužno je kako ga njegova vlastita stranka namešta da uđe u istoriju kao čovek koji je uništio Ameriku za naše strane neprijatelje. Gotovo ceo Vašington je u vlasništvu je istih korporacija i lobista - stoji u "tvitu" ispod kontroverzne objave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija