• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.03.2023

16:51

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Policija objavila snimak likvidacije ubice iz hrišćanske škole!

youtube.com/printscreen

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Policija objavila snimak likvidacije ubice iz hrišćanske škole!

Podeli vest

Policija upala u školu i ubrzo pronašla Odri Hejl, koja je ubijena u razmeni vatre.

Policija Nešvila objavila je snimak sa kamere koju je nosio jedan od policijaca koji su se prvi pojavili na mestu masakra u katoličkoj školi u tom gradu. Na snimku se vidi kako policajci upadaju u zgradu, traže Odri Hejl i na kraju je u vatrenom obračunu i ubijaju.

Odri Hejl je juče upala u školu i ubila šest osoba, od kojih su tri bile devetogodišnji učenici. Masakr se dogodio u 10.13 časova po lokalnom vremenu, a od tog trenutka do njene smrti prošlo je ukupno 14 minuta.

UPOZORENJE: Uzmenirujući sadržaj!

Nakon masakra su stigle brojne reakcije, pa i Hejlinih drugarica koje nisu mogle da poveruju da je to mogla da uradi. Kako su rekli, bila je veoma slatka i zabavna. Hejlina majka je rekla da je "upravo izgubila svoju ćerku", te je i sama pozivala na povećanu kontrolu oružja.

Oglasio se i predsednik SAD Džozef Bajden, ponovivši da se mora stati na kraj prodaji napadačkog oružja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija