• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnikportal.rs

05.04.2023

16:33

NATO REŠIO DA SVET UVEDE U WW3? Đinping mora dobro da odigra! Kini poslata poslednja poruka upozorenja zbog Rusije, nastave li....biće teških posledica

Tanjug/AP

Vesti

NATO REŠIO DA SVET UVEDE U WW3? Đinping mora dobro da odigra! Kini poslata poslednja poruka upozorenja zbog Rusije, nastave li....biće teških posledica

Podeli vest

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg upozorio je Kinu da ne isporučuje oružje Rusiji, ističući da bi to bila istorijska greška i imalo bi velike posledice.

- NATO nema dokaze da Kina šalje pomoć u oružju Rusiji, ali takva pomoć bila bi istorijska greška i imala bi velike posledice - rekao je je šef NATO posle dvodnevnog sastanka ministara spoljnih poslova članica Alijanse u Briselu.

On nije precizirao na kakve posledice misli ali je napomenuo da su u Pekingu svesni da takvih posledica može biti.

Stoltenberg je dodao i da je NATO zabrinut zbog zbližavanja Rusije i Kine u vojnoj sferi i ekonomiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ero

pre 1 godinu

I Kina je bila zabrinuta pre par meseci kad je Amerikanka posetila Tajvan.Dali je NATO tad bio zabrinut.

AS

pre 1 godinu

JA STVARNO NE ZNAM ŠTA OVI KAUBOJI ZAMIŠLJAJU? ZAR ONI STVARNO MISLE DA MOGU SVIMA DA PRETE I DA SVI MORAJU DA IGRAJU KAKO ONI SVIRAJU? MISLIM DA JE NJIHOVA PROPAST JAKO BLIZU. NE MOGU ONI DO VEKA DA TERORIŠU ČITAV SVET.

zora

pre 1 godinu

Nema popustanja pred americkim pretnjama. Dosta je bilo. Kina je sila i zna sta radi.

Junak

pre 1 godinu

NATO jastrebovi su u očiglednoj panici jer im se ruši sve što su decenijama stvarali ili su bar mislili da stvaraju, unipolarni svet u kome će Amerika biti neprikosnoveni gospodar sveta. Čuj ti ovog Norvežanina, sam izjavljuje da NATO nema dokaze da Kina daje oružje Rusiji ali on ide toliko daleko da bez obzira na to otvoreno i direktno preti jednoj sili kakva je Kina! Da li je taj čovek svestan šta priča i kakve posledice će to da izazove? On je naravno uveren da je kao prvi čovek NATO siguran ali da li je baš tako? Sve je očiglednije da je čovečanstvo zrelo za generalni RESET pa da se krene iz početka od bakarnog doba ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija