• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.04.2023

12:09

BAJDEN POTVRDIO, KANDIDUJE SE ZA IZBORE! Kampanju započeo snažnom porukom! "Hajde da završimo posao!"

AP/Photo

Vesti

BAJDEN POTVRDIO, KANDIDUJE SE ZA IZBORE! Kampanju započeo snažnom porukom! "Hajde da završimo posao!"

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden potvrdio je da će se kandidovati na američkim izborima 2024. godine.

Njegova kampanja za reizbor je zvanično počela - u obliku videa od tri minuta koji počinje rečju "Sloboda".

 

 

U snimku u kojem govori 46. predsednik SAD, Bajden kaže da će prava na abortus, odbrana demokratije, prava glasa i mreža socijalne zaštite biti među najvažnijim pitanjima na glasanju 2024. godine.

On je rekao da će se glasači suočiti sa izborom da sledećoj generaciji ostave "više ili manje slobode", kao i "više ili manje prava".

- Svaka generacija Amerikanaca se suočila sa trenutkom kada je morala da brani demokratiju, da se zalaže za naše lične slobode i da se založi za naše pravo glasa i naša građanska prava. Ovo je naš - kaže on.

Osvrćući se na svoju predizbornu poruku iz 2020. da su Amerikanci "u borbi za dušu" svoje nacije, Bajden je predstavio svoj slogan za 2024: "Hajde da završimo posao".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija