• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/agencije/mediji

04.05.2023

07:18 >> 16:43

VAŠINGTON ŽELI ESKALACIJU SUKOBA! STIGLI HIMARSI! RUSI UNIŠTILI 3 DIVERZANTSKE GRUPE! KREMLJ OPTUŽIO AMERIKU ZA NAPAD! Pokrenuta RUSKA OSVETA! "Ovo je najjači udar!" Šahidi napravili pakao!

Tanjug/AP

Vesti

VAŠINGTON ŽELI ESKALACIJU SUKOBA! STIGLI HIMARSI! RUSI UNIŠTILI 3 DIVERZANTSKE GRUPE! KREMLJ OPTUŽIO AMERIKU ZA NAPAD! Pokrenuta RUSKA OSVETA! "Ovo je najjači udar!" Šahidi napravili pakao!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 435. dan.

Medvedev: Vašington i Brisel žele eskalaciju sukoba

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije reagovao je na izjavu visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepa Borelja da Rusija ne treba da koristi napad na Kremlj kao izgovor za dalju eskalaciju sukoba

Ukrajina dobila HIMARSE

Američki kompleks prtivvazduhoplovne odbrane „patriot“ je prošle nedelje dostavljen Ukrajini, piše list „Politiko“ pozivajući se na predstavnika Ministarstva odbrane SAD.

Rusi uništili tri diverzantske grupe

Ruski borci uništili su tri ukrajinske diverzantsko-izviđačke grupe u pravcu Kupjanska, saopštio je portparol grupe Zapad Sergej Žibinski.
Osim toga, ruska vojska je osujetila dva pokušaja rotiranja ukrajinskih trupa na prvoj liniji fronta u blizini Novomlinska i Krahmalnoje, u Harkovskoj oblasti.
U zoni odbrane 6. kombinovane armije, artiljerijskom vatrom uništeno je pet neprijateljskih osmatračnica, dodao je Zibinski.
Takođe, u blizini Krasnog Sela, ruski vojnici su uništili top D-30 i minobacačku posadu na istočnoj periferiji Mankovke.

 

"IZA NAPADA NA KREMLJ STOJI AMERIKA!"

 

Zelenski u Holandiji, ide u Haški tribunal

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski boravi u nenajavljenoj poseti Holandiji, tokom koje će u Hagu otići u Međunarodni krivični sud (MKS).

Ovaj sud je sredinom marta izdao nalog za hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina zbog počinjenih ratnih zločina tokom ruske agresije na Ukrajinu, među kojima je i nezakonita deportacija dece iz Ukrajine u Rusiju.

 

Počela Putinova osveta!

 

"Najjači udar od početka godine!"

Vazdušna opasnost u Kijevu trajala je više od 3,5 sata. Gradska vojna uprava saopštila je da je prestonica bila meta napada, treći put od početka maja. Tvrdi se da ovolikog intenziteta napada nije bilo od početka 2023. godine, saopštio je načelnik gradske vojne uprave Sergej Popka na Telegram kanalu uprave. Kako su saopštili u Kijevu, sve rakete i dronovi su oboreni, a na mrežama su se pojavile i fotografije navodno delova oborenih letelicja. Kako je saopštila gradska uprava, nema povređenih, a nije utvrđena ni veća šteta.
 

 

 

Napad "šahidima" u Odesi, pogođena zgrada vojne akademije?!

 

 

 

Sirene širom Ukrajine

Sirene za vazdušni napad u nekoliko regiona Ukrajine, uključujući Kijev, Černigov, Sumi, Poltavu, Kirovograd, Harkov, Nikolajev, Odesu, Dnjepropetrovsk i Zaporožje. U Odeskoj oblasti zabeležen je masovni udar dronovima "šahid".

 

 

 

Napad dronom u Hersonskoj oblasti

Ruska vojska je odbila napad ukrajinskih bespilotnih letelica na stambena naselja u Hersonskoj oblasti, rekao je za RIA Novosti Aleksej Rulev, šef pres-centra grupe Dnjepar.

- Jedinica protivvazdušne odbrane grupe Dnjepar odbila je još jedan napad UAV ukrajinskih nacionalista na stambena naselja naselja u Hersonskoj oblasti. Usled vatrenog položaja uništeni su jurišni dronovi u oblasti naselja Obrivka, Novaja. Majačka, Podstepne i Sagi - rekao je on.

 

Napad dromom na jugu Rusije, zapalila se rafinerija!

 

Deo pogona naftne rafinerije na jugu Rusije zapalio se nakon napada dronom, objavila je ruska državna agencija Tass rano u četvrtak pozivajući se na lokalne hitne službe. Tass je rekao da se incident dogodio u rafineriji Ilski u blizini crnomorske luke Novorosijsk. Citirao je izvor koji je rekao da gori rezervoar goriva, ali nije dao detalje.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 1 godinu

Napad dronom ovde napad,dronom onde al nema povredjenih! Ovo je sustina teksta koji ste napisali?! Neverovatno kako je pravi zurnalizam nestao,a pojava ovakvih prepisanih tekstova sa interneta zamenila je prave novinare!? Nema kvaliteta,nema necijeg misljenja nema bre nista sto bi covek nazvao zanimljivim tekstom!!

miro

pre 1 godinu

I vrabci na drvetu znaju da fašisti sa okupirane indijanske teritorije stoje iza napada dronovima na kremlj. Njihovo kukavičko negiranje je toliko jadno i bedno da je glupo komentarisati ga.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija