• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

13.05.2023

08:36

SILOVIT UDAR NEMAČKE NA RUSIJU! Špigl otkrio, Berlin se ne zaustavlja, milijarde su u pitanju - u Kijev stiže 20 "mardera", 30 "leoparda", 15  "geparda", dronovi, "irisi"...

PngWing

Vesti

SILOVIT UDAR NEMAČKE NA RUSIJU! Špigl otkrio, Berlin se ne zaustavlja, milijarde su u pitanju - u Kijev stiže 20 "mardera", 30 "leoparda", 15 "geparda", dronovi, "irisi"...

Podeli vest

Nemačka je odredila novi paket vojne pomoći Ukrajini vredan 2,7 milijardi evra, najveći od početka ruskog napada na Ukrajinu, preneo je danas nemački list "Špigl".


U paketu će biti 20 pešadijskih borbenih vozila tipa "marder", zatim 30 tenkova tipa "leopard 1", 15 protivavionskih samohodnih oklopnih topova ''gepard'', 200 izviđačkih dronova, četiri dodatna protivvazdušna sistema tipa "iris-T", uključujući projektile, municija i više od 200 borbenih oklopnih i logističkih vozila, dodaje se u tekstu, preneo je Rojters.

Podsetimo, general vojske SAD zadužen za evropske operacije Kristofer Kavoli rekao je krajem aprila da će ukrajinska vojska dobiti oružje koje joj je potrebno na vreme za predstojeću kontraofanzivu protiv ruskih snaga, rekao.

On je kao primer za tu tvrdnju naveo da je više od 98 odsto borbenih vozila obećanih Kijevu već isporučeno, prenosi Rojters.

- Uveren sam da smo isporučili materijal koji im je potreban i da ćemo nastaviti sa isporukama kako bismo podržali njihove vojne operacije - rekao je on tokom obraćanja u Kongresu SAD.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljutko

pre 1 godinu

Ove nepopravljive naciste i fašiste treba ućutkati za sva vremena. Brzo su zaboravili koliko su ljudi pobili u dva rata pa opet huškaju rat umesto da budu mirni i ućute više. Trebaju rusi da im roknu Sarmat i učutkaju na sto godina.

maestro

pre 1 godinu

neverovatno koliko su ubedjeni da rusi nece pritisnuti dugme a samo guraju ka tome kroz celu istoriju su oni pocinjali sa provokacijama i uvek im se lupalo od glavu

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija