• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

21.05.2023

17:23

HILARI KLINTON: POBEDA TRAMPA ZNAČIĆE KRAJ UKRAJINE, ALI I NATO! Šta reći, za Ukrajinu bi bila šteta, ali za NATO - tri četvrtine sveta bi slavilo!

Reuters

Vesti

HILARI KLINTON: POBEDA TRAMPA ZNAČIĆE KRAJ UKRAJINE, ALI I NATO! Šta reći, za Ukrajinu bi bila šteta, ali za NATO - tri četvrtine sveta bi slavilo!

Podeli vest

Pobeda Donalda Trampa na predsedničkim izborima 2024. godine značiće "kraj demokratije" u SAD i "kraj Ukrajine", pošto će izvesti zemlju iz NATO, upozorila je bivši državni sekretar Hilari Klinton u intervjuu Financial Times.

Prema njenim rečima, ruski predsednik Vladimir Putin smatrao je da bi Tramp, da je pobedio na predsedničkim izborima 2020. godine, izveo SAD iz Severnoatlantske alijanse.

- Tramp je bio poklon ljudima kao što su Si Đinping i Putin. On je bio nesposoban za bilo kakav strateški pristup Kini i očigledno je bilo da bi uradio šta god bi Putin poželeo u vezi sa NATO - rekla je Klintonova.

Klintonova je takođe priznala da je starost 80-godišnjeg Džoa Bajdena, koji je krajem aprila najavio svoju nameru da se kandiduje za drugi mandat, problem, ali je pozvala da se to uporedi sa alternativom - sa Trampom.

Pored toga, ona smatra da je izbijanje neprijateljstava u Ukrajini sprečilo planove Kine da izvrši invaziju na Tajvan.

Bivši predsednik Donald Tramp pobedio je Klintonovu na izborima 2016. godine.

Anketa

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nada

pre 10 meseci

Javlja se supruga muza koji je opstio sa Monikom Lavinski - hahahaha. Mnogo bre propala i sva se zborala od zlobe !

Penzionerj

pre 10 meseci

U pravu si zločinko sa svojim mužem iz ovalne sobe, bezmalo ceo Svet bi slavio kraj zločinačkog natoa ali ne sekiraj se. To će se dosta pre dogoditi.

Pera pravda

pre 10 meseci

Ajde bre zločinačka globalistička babo, gotovo je sa dubokom državom

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija