• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

22.05.2023

21:51

SVEKRVA JE ZAHTEVALA DNK ANALIZU ZA UNUKU, PA SE ŽESTOKO ZEZNULA: Zanemeli su od ŠOKA kada su stigli rezultati!

pixabay.com

Vesti

SVEKRVA JE ZAHTEVALA DNK ANALIZU ZA UNUKU, PA SE ŽESTOKO ZEZNULA: Zanemeli su od ŠOKA kada su stigli rezultati!

Podeli vest

Svekrva tražila dnk za unuku pa otkrila sopstvenu ljubavnu aferu, nije ni slutila šta će da je snađe.

Odnosi svekrve i snaje često su zategnuti i nezgodni, a do koje mere njihova nesloga i netrepeljivost mogu da igu, pokazuje primer jedne porodice čija se ispovest našla na Reditu.

Naime, svekrva je slučajno otkrila svoju prljavu malu tajnu nakon razgovora o "neobičnom" izgledu svoje nove unuke. Žena je počela da sumnja da njena snaja vara njenog sina kada se njihovo dete rodilo zelenih očiju, što je karakteristika koju niko drugi u njihovoj ili njenoj porodici nema.

Iznela je toliko komentara o tome da je nova mama na kraju podvrgla svog muža i novorođenče DNK testiranju samo da bi istina izašla na videlo. Ali pritom je slučajno otkrila 29-godišnju tajnu svoje svekrve, piše Mirror.

Novopečena mama je na Redditu napisala: "Rodila sam ćerku pre dva meseca i uprkos tome što mi je muž rekao da zna da ga nikada neću prevariti, želela sam da našoj ćerki dam test očinstva. Razlog - ima zelene oči. Moj muž i ja nemamo zelene oči, ni moji roditelji, ni njegovi, niko u mojoj porodici ih nema. Muž je rekao da je to verovatno neka čudna genetska stvar, ali ja sam htela test za njegov mir. Stalno je odbijao jer mi veruje, ali njegova majka stalno komentariše njene oči, kao i ostatak njegove porodice koji stalno komentarišu da sam ga valjda varala. Čak i mojoj porodici je čudno što ćerka ima zelene oči."

Na njeno veliko zadovoljstvo, njen muž je na kraju pristao da uradi test očinstva i kako se očekivalo, rezultati su potvrdili da je on otac njihove ćerke. Ali nakon što je detaljnije pročitala rezultate, shvatila je da nešto nije u redu. "Naša ćerka je njegova, ali moj svekar nije otac mog muža. U braku su decenijama, pa mi pomisao da tašta vara mog svekra nije pala na pamet. Moj muž želi da se suoči sa majkom, ali ja mu kažem da sačeka. Da, ona je lažljiva i licemerna, ali moramo razmisliti o tome. Slažem se da bi moj svekar trebalo da zna, ali oboje smo umorni od brige o novorođenčetu, saznali smo nešto šokantno i nismo razmišljali racionalno, nastavila je ona.

Tvrdi da njen suprug sve ovo želi da kaže ocu, a iako to želi i ona, ne želi sada da trpi svađu. Sada se oseća krivom što je uopšte pristala na DNK test, koji je zapravo bio samo da bi ga umirio, i umesto toga započela kraj braka njegovih roditelja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15