• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Skai.gr

19.06.2023

20:52

ISPOVEST OCA UBIJENE ANASTASIJE (27) U GRČKOJ: Moja ćerka je oteta, silovana i ubijena, možda su joj momci nešto sipali u piće (FOTO)

Društvene mreže

Vesti

ISPOVEST OCA UBIJENE ANASTASIJE (27) U GRČKOJ: Moja ćerka je oteta, silovana i ubijena, možda su joj momci nešto sipali u piće (FOTO)

Podeli vest

Otac tragično stradale 27-godišnje Poljakinje Anastasije Rubinske izjavio je danas da je njegova ćerka bila dobra devojka koja je verovala da je ceo svet takav i da se na osnovu toga često ponašala nepromišljeno.

Andrej Rubinski tvrdi da je Anastasija bila žrtva kidnapovanja, silovanja i da je na kraju ubijena. Nada seda će odgovorni za smrt njegove ćerke biti kažnjeni.

Kada je čuo za nestanak ćerke, znao je da je njegova supruga pozvana da identifikuje telo a ne da pomogne u istrazi.

- Supruga me je nazvala pre leta za Grčku i rekla kako ide sa Anastasijinim dečkom, Mihalom, da identifikuju telo - izjavio je Andrej Rubinski, Anastasijin otac.

- Njeno telo je pronađeno u lošem stanju jer je šest dana bilo izloženo spoljašnjim uslovima. Prvobitno je identifikacija trebala da bude obavljena juče, ali su verovatno želeli da pripreme telo kako joj majka ne bi doživela šok. Čekali su da padne noć - dodaje ogorčeni otac.

Foto: printscreen

Anastasija Rubinska

- Anastasija je bila lepa devojka. Pomislio sam da je odvedena u javnu kuću, ali kada sam čuo da je uhapšeni 32-godišnji muškarac iz Bangladeša izjavio da ju je ostavio samu nakon što su imali seksualne odnose, znao sam da se priča ne može dobro završiti - rekao je Andrej u intervjuu za poljski "Onet".

"Policija nije reagovala na vreme"

Prema Andrejevim tvrdnjama, veruje se da je Anastasija bila žrtva prevare koja je imala tragične posledice.

- Možda su joj momci sa kojima je pušila hašiš sipali nešto u piće. Kada je nazvala svog dečka, rekla je da će je vratiti kući, ali su je odveli na drugo mesto, najverovatnije prazan plac gde je silovana - rekao je Rubinski i dodao da policija nije reagovala na vreme kada je Anastasijin dečko prijavio njen nestanak.

Pregledom snimaka sigurnosnih kamera, identifikovan je muškarac iz Bangladeša koji je viđen kako se vozi s Anastasijom na motociklu.

- Mihal je bio uključen u potragu od početka, bio je na vezi sa grčkom policijom - kazao je Andrej.

Foto: youtube.com/printscreen

Rastinje gde je pronađeno Anastasijino telo

Prema poslednjim podacima, policija je ponovo pozvala Anastasijinog dečka Mihala na razgovor kako bi dobili pojašnjenja o nekim porukama nađenim u njenom telefonu, koji je poslat u laboratoriju nakon što je pronađen u napuštenoj kući u Marmariju.

Njen telefon je pronađen samo 500 metara od osumnjičenog stranca i 1,5 kilometar od mesta gde je pronađeno telo zadavljene devojke.

Policija veruje da je osumnjičeni planirao da pobegne iz zemlje

Telo 27-godišnje Anastasije je pronađeno golo i umotano u posteljinu, dok je gornji deo bio dodatno pokriven plastičnom kesom. Nju je pronašao volonter koji se priključio potrazi.

Nadležni veruju da su oni koji su u prethodnih šest dana učestvovali u potrazi za 27-godišnjakinjom "pročešljali" prostor gde je konačno pronađeno njeno telo, a da je, međutim, nisu locirali, što je element koji podržava scenario da je počinilac ili da su izvršioci ubistva tu smestili telo dok je u toku bila istraga za pronalaženje Anastasije.

Policija sumnja da je osumnjičeni muškarac iz Bangladeša nameravao da pobegne u inostranstvo, a dodatni element jesu ogrebotine i drugi znaci borbe na njegovim rukama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15