• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/daily mail

27.07.2023

00:15

Maša tvrdi da je izgubila nevinost sa Prigožinom, ispričala je šok detalje iz hotelske sobe! Procurili bizarni momenti šefa Vagnera!

Shutterstock/AP

Vesti

Maša tvrdi da je izgubila nevinost sa Prigožinom, ispričala je šok detalje iz hotelske sobe! Procurili bizarni momenti šefa Vagnera!

Podeli vest

Ruski vojskovođa Jevgenij Prigožin navodno je, pre oružane pobune protiv režima Vladimira Putina, držao tajni harem u Sankt Peterburgu, tvrdi britanski tabloid Dejli mejl, pozivajući se na ruski list Insajder.

 

"Šef plaćenika voli mlađe devojke, ali ima i ekscentričnu opsesiju da razmenjuje telesne tečnosti sa devicama", navodi ruski list Insajder.

Žena koja je "prodala nevinost milijarderu Prigožinu kada je imala 18" - i sada žali zbog odluke - rekla je da šef privatne vojske Vagnera "veruje da mu seks sa devicama produžava mladost".

Sjajna otkrića dolaze samo mesec dana nakon što je šef Vagnera predvodio grupu svojih plaćenika u ustanku protiv ruskog ministarstva odbrane i vojske u kojem su zauzeli južni ruski grad Rostov na Donu.

Vagnerovi borci su od tada ušli u Belorusiju i pomažu u obuci beloruskih vojnih jedinica, dok je Prigožin (62) izgleda privremeno bezbedan usred sporazuma sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.  

Ruski Insajder tvrdi da je Prigožin držao harem "jedva legalnih" devojaka u hotelu Solo Sokos u Sankt Peterburgu

"Prigožin je pre pada i izgnanstva u Belorusiju držao rotirajući harem veoma mladih, jedva starijih od 18 godina, devojaka u iznajmljenim sobama u hotelu Solo Sokos u Sankt Peterburgu", tvrdi Insajder, navodeći reči predstavnice sindikata seksualnih radnica da je da je 'imao seks bez kondoma' jer je 'verovao da preko telesnih tečnosi razmenjuje energiju'.

- Kao da od njih dobija naboj vitalnosti - navodi se.

Maša je opisala kako je izgubila nevinost od šefa Vagnera 2019. kada je imala 18 godina i živela u njegovom rodnom Sankt Peterburgu.

 - Bila sam duboko depresivna. U to vreme sam upoznala drugu devojku, otprilike mojih godina, i ona je bila izbačena iz kuće i trebao joj je novac. Pitala me je da li bih želela da prodam svoju nevinost za 40.000 rubalja (u to vreme oko 620 dolara).

Mašu su, potom, upoznali sa Prigožinovim makroom, ženom u 30-im godinama sa dugom, tamnom kosom. Srele su se u kafiću na Nevskom prospektu, glavnoj aveniji u Sankt Peterburgu, piše Insajder.

 

Foto: Reuters/AP

Jevgenij Prigožin

 

"Inspekcija himena"

 

- Rekla je da moram da idem na kliniku da proverim nevinost. Poslali su me na kliniku Sogaz, tačno tamo sa druge strane Nevskog prospekta. Na recepciji ste morali da kažete šifru - "ženski sport" - rekla je Maša.

To je ukazivalo da je to bila "inspekcija himena" za Prigožina.

Nakon što je Mašina nevinost potvrđena, poslata je, kako tvrdi, u hotel Solo Sokos na ostrvu Vasiljevski na zapadnoj strani grada.

- U potpunom šoku otišla sam u hotelsku sobu i čekala ga. Počeo je da kuca na pogrešna vrata i pomislio je da ne otvaram. Naljutio se - navodi Maša.

Kada je konačno stigao, ona je "nepokretno sedela na krevetu".

- Sve je bilo veoma brzo. Ostavio je novac na gomili na stolici.

Takođe joj je rekao da "bude ljubaznija" požalivši se na "tmurni izraz" njenog lica dok joj je uzimao nevinost.

- Čak i sa mojom ludom ličnošću, prodaja moje nevinosti Prigožinu je bila malo preterana - rekla je skoro pokajnički Maša.

Insajder je naveo da je Prigožin device nazivao "šampon", po bočicama za jednokratnu upotrebu u hotelskim kupatilima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija