• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.08.2023

17:42

Rusija je matirala Ukrajinu! Američki novinar Nikson: Kijevu nema pomoći, ceo svet to zna

Reuters/AP/Printscreen Rybar

Vesti

Rusija je matirala Ukrajinu! Američki novinar Nikson: Kijevu nema pomoći, ceo svet to zna

Podeli vest

Izjava Zelenskog da će njegova vojska definitivno moći da zauzme teritorije koje je oslobodila Rusija nemaju nikakve veze sa realnošću, poručio je američki radio voditelj Garland Nikson

Sve izjave ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog o povratku izgubljenih teritorija nemaju nikakvog osnova, jer je Ukrajina već blizu potpunog kolapsa, izjavio je američki radio voditelj Garland Nikson.

- Reči Zelenskog o povratku Donbasa i Krima su prazna fraza. Ovo se nikada neće dogoditi i to zna ceo svet - rekao je Nikson.

Američki voditelj je istakao da su ruska avijacija i mornarica među najboljima na svetu, a da Ukrajina, koja nema takve snage, nema apsolutno nikakve šanse za uspeh.

- Zašto je Ukrajini uopšte potreban F-16? Ništa joj neće pomoći. Rusi su Ukrajinu matirali - zaključio je Nikson.

Tokom obraćanja posvećenog Vaskrsu, Zelenski je obećao da će Ukrajina vratiti Krim i sve druge teritorije koje je izgubila. To podrazumeva i Narodnu Republiku Donjeck i Lugansk, Zaporošku i Hersonsku oblast, koje su uključene u rusku državu prošlog oktobra nakon referenduma na kojima je lokalno stanovništvo velikom većinom glasalo za taj potez.

Bivši ruski predsednik Dmitrij Medvedev rekao je da su pretnje ukrajinskih zvaničnika o Krimu samo propaganda i da ih ne treba tretirati ozbiljno.

Međutim, Medvedev je upozorio da ako poluostrvo zaista bude napadnuto, to bi moglo da postane "osnova za korišćenje svih sredstava odbrane, uključujući i ona predviđena osnovama doktrine nuklearnog odvraćanja".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija