• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.09.2023

00:15

(VIDEO) Ukrajina slavi, Rusi u apsolutnom šoku! Oružjem od 500 dolara spalili moćnu rusku zver, objavljen nestvaran snimak!

Printscreen Twitter/reuters

Vesti

(VIDEO) Ukrajina slavi, Rusi u apsolutnom šoku! Oružjem od 500 dolara spalili moćnu rusku zver, objavljen nestvaran snimak!

Podeli vest

Video koji je objavilo ukrajinsko ministarstvo obrane prikazuje tri ukrajinske bespilotne letelice vredne 500 dolara kako love ruski tenk T-90 vredan 4.5 miliona dolara pre nego što su ga digle u vazduh, piše Biznis insajder.

Ukrajinsko ministarstvo obrane, koje je podelilo snimak na X-u, ranije poznatom kao Tviter, reklo je da je operaciju izvela 3. jurišna brigada u istočnom gradu Bahmutu. U napadu su učestvovala tri drona koja su na sebi imala privezan eksploziv, saopštilo je ministarstvo.

Radi se o dronovima od kojih svaki košta oko 500 dolara, saopštilo je ministarstvo.

Jednominutni snimak prikazuje dva ukrajinska vojnika kako sede u prostoriji i izdaleka upravljaju dronovima. Dva puta dronovima udaraju po tenku, koji se čini kao da se skriva iza drveća.

- Momci, tenk beži, tenk beži! - kaže jedan od muškaraca u videu pre nego što treći dron udari u tenk i potpuno ga uništi.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija