• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/ria

13.09.2023

05:45

Biće krvi do kolena! Ako Ukrajina pokuša ovo, Putin će je spaliti do temelja! Američki oficir sasuo Kijevu tešku istinu u lice!

tanjug/ap/printscreen

Vesti

Biće krvi do kolena! Ako Ukrajina pokuša ovo, Putin će je spaliti do temelja! Američki oficir sasuo Kijevu tešku istinu u lice!

Podeli vest

Ukrajinske oružane snage nisu sposobne da zauzmu Krim ili da odseku poluostrvo od ostatka Rusije, rekao je bivši savetnik Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor u intervjuu za Jutjub kanal "Judge Napolitano".

- Nema znakova da će Krim moći da bude izolovan. Ako se ukrajinske oružane snage približe Krimu ili ruskoj obali, Rusi to neće tolerisati, neće se suzdržati. Vladimir Putin je svestan da su ukrajinske trupe u užasnom stanju - rekao je vojnik.

Pukovnik je istakao da nema faktora koji mogu da promene žalosno stanje Oružanih snaga Ukrajine, budući da su pretrpele velike gubitke tokom rata.

- Strateški gledano, Rusi sada pobeđuju: oni nisu pretrpeli gubitke koje Zapad pokušava da im pripiše, ali jeste ukrajinska strana. Ovo je rizično i nepromišljeno, oni će biti uništeni - dodao je Mekgregor.

Ranije je javljeno da su Oružane snage Ukrajine koncentrisale glavne snage na Orehovskom pravcu u Zaporoškoj oblasti kako bi pokušale da probiju odbrambenu liniju ruskih trupa u blizini sela Rabotino i zauzmu grad Tokmak, odakle bi sledeća faza bila da se stigne do obale Azovskog mora i preseče kopneni koridor do Krima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija