• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Nypost.com

21.09.2023

14:23

Novi gaf! Amerikanci plaču od smeha, pogledajte šta Bajden radi dok Netanjahu priča! (VIDEO)

Reuters

Vesti

Novi gaf! Amerikanci plaču od smeha, pogledajte šta Bajden radi dok Netanjahu priča! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik SAD Džo Bajden iznenada se prekrstio u sredu tokom sastanka u četiri oka sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku.

- Mi smo prijatelji, proverio sam, preko 40 godina - rekao je Netanjahu, što je navelo Bajdena da se prekrsti u mogućoj šali o svojim godinama.

Osamdesetogodišnji Bajdenm, inače katolik, napravio je upadljiv gest rukom - desnom rukom dodirnuo čelo, stomak i oblast leve i desnu stranu grudi - dok je jevrejski vođa počeo da govori, do detalja "secira" Bajednog gest Njujork post.

Međutim, predsednik SAD nije objasnio svoj postupak, a Bela kuća nije odgovorila na zahtev za komentar.

Bajden je imao hladne odnose sa Netanjahuom, političkim konzervativcem koji je blisko sarađivao sa bivšim predsednikom Donaldom Trampom i uporno je kritikovao predloge svog kolege da ograniči sposobnost izraelskog sudskog sistema da preispita postupke vlade.

Bajden i Netanjahu su u sredu rekli da se nadaju da će posredovati u uspostavljanju diplomatskih odnosa između Saudijske Arabije i Izraela - na osnovu Abrahamovog sporazuma Trampove administracije sa drugim arapskim zemljama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija