• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.10.2023

17:44

Uzbuna na Bliskom istoku! Kadirov poslao upozorenje Izraelu, pa pomenuo odmazdu: Ne rugajte se muslimanima i ne provocirajte ih!

Reuters

Vesti

Uzbuna na Bliskom istoku! Kadirov poslao upozorenje Izraelu, pa pomenuo odmazdu: Ne rugajte se muslimanima i ne provocirajte ih!

Podeli vest

Čečenski vođa Ramzan Kadirov pozvao je Izrael da zaustavi eskalaciju sukoba s Palestinom i dobro razmisli pre nego što isprovocira muslimane širom sveta na osvetu.

Ako izraelski režim misli da je Palestina sama i da s njom mogu raditi šta god žele, grdno se vara - poručio je Kadirov u objavi na svom Telegram kanalu.

- Nemojte da provocirate ljude. Nemojte se rugati i podsticati muslimane širom sveta na odmazdu. To će vas koštati hiljadu puta više od onog potencijalnog dobitka kojem ste se nadali. Razmislite pre nego što napravite jednu od najvećih i najkobnijih grešaka u svojoj istoriji - dodao je, prenosi ruska državna novinska agencija TASS. 

"Sukob je mogao da bude izbegnut"

Prema njegovim rečima, Izrael previše dopušta i "preti da će izbrisati ceo jedan narod s karte". Ranije je čečenski čelnik zamerio Zapadu dvostruke standarde u arapsko-izraelskom sukobu.

Smatra da bi situacija na Bliskom istoku bila drugačija da su drugi šefovi država, po uzoru na ruskog predsednika Vladimira Putina, poštovali veru i štitili je od napada. Uveren je da bi tada sukob bio izbegnut. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija