• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.11.2023

15:20

Putinove reči jasno govore o poziciji Rusije! Zapad sada primoran da peva drugu pesmu

Shutterstock/Printskrin

Vesti

Putinove reči jasno govore o poziciji Rusije! Zapad sada primoran da peva drugu pesmu

Podeli vest

Zapadne zemlje planiraju da "poraze Rusiju na bojnom polju", ali smo ih naterali da pevaju drugu pesmu, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

- Gledano sa vojne tačke gledišta, ovde se radilo o potrebi da Rusija bude poražena na bojnom polju. Sada pevaju drugu pesmu. To ne znači da treba da se ponašamo agresivno, ali znači da treba da budemo suevereni i nezavisni u svakom smislu te reči - rekao je Putin.

On je dodao da "što je Rusija jača, manje će njeni protivnici pokušavati da je isključuju iz međunarodnih organizacija".

- Što smo snažniji - ekonomski, vojno, u domaćoj politici, manje će ljudi pokušavati da nas isključe iz nekih organizacija. Opet, isključili su nas, ali su se pritom odrekli nečega - odrekli su se naših energetskih resursa. I, koji je rezultat? - upitao je Putin.

On se osvrnuo i na Ukrajinu, rekavši da ta zemlja ima najveći nivo korupcije na svetu.

- U Rusiji, istina, imamo mnogo problema. Mi, u Rusiji, i celom svetu, borimo se protiv korupcije, ali kako je Ukrajina živela pod korupcijom, ne možete videti nigde u svetu - istakao je Putin.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija