• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.11.2023

11:17

Šok prognoza američkog pukovnika: Turska vojska će ući u Gazu, a onda... Znate li za šta je Erdogan sposoban?!

profimedia/EPA

Vesti

Šok prognoza američkog pukovnika: Turska vojska će ući u Gazu, a onda... Znate li za šta je Erdogan sposoban?!

Podeli vest

Penzionisani američki pukovnik Daglas Mekgregor napisao je na svom profilu na društvenoj mreži X da će turska vojska "na kraju" ući u Pojas Gaze i boriti se tamo.

"Turski vojnici će se na kraju boriti u Gazi. Erdogan je osetljiv na tajming, on mobiliše zemlju. Ovo će se dogoditi, greška je otpisati ga. Erdogan je jedini čovek na Bliskom istoku koji ima sposobnost da uništi Izrael. Obratite pažnju!", napisao je Mekgregor.

 

 

On je ranije rekao da bi podizanje uloga na Bliskom istoku od strane Sjedinjenih Država moglo da dovede do uništenja Izraela.

- Postoje svi preduslovi za veoma veliki rat. Sjedinjene Države zaoštravaju situaciju u svim pravcima. Čini se kao da veruju da podizanje stopa funkcioniše. To smo pokušali u Ukrajini. Otežali smo i pogoršali situaciju, i zbog toga je danas Ukrajina u ruševinama. Veoma se plašim da ako ovaj regionalni rat na Bliskom istoku nastavi da se razvija onako kako ga ja vidim, onda od Izraela na kraju možda neće ostati ništa - upozorio je Mekgregor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija