• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.11.2023

06:58

(VIDEO) Bože pomozi! Šta se ovo dešava sa Bajdenom?! Snimak sa groba Neznanog vojnika zapalio mreže!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Bože pomozi! Šta se ovo dešava sa Bajdenom?! Snimak sa groba Neznanog vojnika zapalio mreže!

Podeli vest

Američkom predsedniku Džou Bajdenu bila je potrebna pomoć počasne garde nakon što se "dezorijentisao" tokom ceremonije polaganja venaca na grobu Neznanog vojnika na nacionalnom groblju u Arlingtonu u subotu, piše Njujork post .

Na objavljenom snimku se vidi kako se šef  Bele kuće prekrstio ispred venca, ali se pre nego što se vratio na svoje mesto zbunjeno okrenuo vojniku koji je stajao pored njega, koji je morao da pomogne predsedniku SAD i uputi ga ka potpredsednici Kamali Haris.

- Poslužitelj je uperio ruku u rukavici nazad na potpredsednicu Kamalu Haris, koja je stajala nekoliko stopa dalje, a predsednik se vratio na svoje mesto pored nje. Haris i Denis Mekdona, Bajdenov sekretar za boračka pitanja, izgledali su kao da će svakog časa da prasnu u smeh dok je predsednik oklevao - piše list.

Republikanski članovi Kongresa izrazili su nezadovoljstvo zbog Bajdenove „očigledne konfuzije“, piše list. Nekoliko kongresmena komentarisalo je ovaj incident.

- Bog nam pomogao. Imamo predsednika koji ne zna da li dolazi ili odlazi - rekao je predstavnik Nju Džersija Džef Van Dru.

- Taman kada su svi pomislili da ne može biti gore, ispostavilo se da može - rekao je kongresmen iz Kalifornije Darel Isa.

- Tužno je videti kognitivni pad predsednika Bajdena iznova i iznova. Kako se on kandiduje za reizbor? - pitala je predstavnica Nikol Maliotakis.

Džo Bajden, koji ove godine puni 81 godinu, postao je najstariji predsednik SAD u istoriji. U poslednje vreme se više puta spotaknuo ili pao, pozdravio se u vazduh ili se izgubio na sceni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija