• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.11.2023

11:16

Opasno! Putin digao uzbunu! Zapad ima novu taktiku za uništenje Rusije! Ukrajina više nije glavni fokus, spremaju nešto mnogo gore!

Reuters/shutterstock

Vesti

Opasno! Putin digao uzbunu! Zapad ima novu taktiku za uništenje Rusije! Ukrajina više nije glavni fokus, spremaju nešto mnogo gore!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin ukazao je na značaj borbe protiv pokušaja unošenja razdora u rusko društvo i raspirivanja etničke i verske mržnje.

Ruski lider je uputio čestitku povodom 30. godišnjice Federalne službe za nadzor u sferi komunikacija, informacionih tehnologija i masovnih komunikacija Rusije (Roskomnadzor).

„Situacija u svetu i dalje je složena, zadržavaju se stari i pojavljuju se novi izazovi. U takvim uslovima potrebno je ne samo brzo reagovati na rizike koji se pojavljuju, nego i delovati proaktivno, uvoditi perspektivne pristupe koji će doprineti širokoj primeni naprednih elektronskih tehnologija u oblasti državne uprave, zdravstva, obrazovanja. Naravno, pod posebnom, stalnom kontrolom moraju da budu zadaci suprotstavljanja ekstremističkoj ideologiji, pokušajima da se podeli naše društvo, da se podstakne etnička i verska mržnja“, navodi se u telegramu Putina, objavljenom na sajtu Kremlja.

On je podsetio da je fokus „Roskomnadzora“ uvek na ključnim pitanjima informacionog suvereniteta Rusije, stabilnosti i bezbednosti komunikacionih mreža i pouzdanoj zaštiti ličnih podataka građana.

Stoga je u aktuelnim uslovima važan odgovoran i koordinisan rad zaposlenih u „Roskomnadzoru“.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija