• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.11.2023

15:35

(VIDEO) Tramp zapalio svetsku javnost! "Bajden je glup, a Si Đinping..." Reči bivšeg predsednika SAD seku kao mač!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Tramp zapalio svetsku javnost! "Bajden je glup, a Si Đinping..." Reči bivšeg predsednika SAD seku kao mač!

Podeli vest

Na račun psiho-fizičkog stanja američkog predsednika Džozefa Bajdena noćas su stigli novi komentari, i to i ovaj put, što ne iznenađuje, od njegovog glavnog republikanskog konkurenta Donalda Trampa.

Tokom jednog od svojih poslednjih mitinga, koje je organizovala njegova partija u državi Ajova, Tramp je izjavio da je Bajden izgledao "kao da nije razumeo gde je i šta uopšte treba da radi".

- On je išao pored muškarca, koji izgleda kao komad stene. On je čvrst kao stena, jak, dobro poznajem predsednika Kine. On je veoma moćan. Sada, mediji ne vole kada ja govorim lepe stvari, ali, znate, šta ja mogu da kažem kada on gvozdenom rukom upravlja 1,4 milijardu ljudi. Mediji se ljute kada kažem da je neki lider, koji nas kontroliše, pametan, jer su to lepe reči - rekao je Tramp.

Za razliku od Si Đinpinga, za kojeg je Tramp imao reči hvale, Bajdena je ocenio kao "veoma glupog".

- Naš lider je veoma glup. On ne može da siđe sa scene. Gledam na scenu kada završava govor i to izgleda ovako: 'Dobro, hvala. Kako da odem?' - rekao je bivši američki predsednik, nakon čega je u dobro poznatom maniru počeo da imitira nesnađenog Bajdena.

"I to je ono što se dešava", dodaje dalje Tramp, te ironično podseća da je "upravo on taj momak koji nas čuva od nuklearnog rata".

Da ponašanje Džozefa Bajdena u najmanju ruku nije bilo po meri i drugih američkih zvaničnika, na primer, državnog sekretara Entoni Blinkena, postalo je jasno nakon video snimaka koji su isplivali u javnost.

U jednom od njih, dok je Bajden govorio kako je Si Đinping diktator, Blinkenov izraz lica govorio je sam za sebe, što bi rekli, bolje od 1.000 reči.

Na drugim, Blinken je skamenjeno gledao u svog predsednika, a korisnici mreže Iks su njegov pogled, koji je zainteresovao sve, nakon ankete, ocenili kao zabrinut.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija