• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.11.2023

18:24

Kraj! Rat u Ukrajini se završava! Izvor iz CIA otkrio kako će izgledati poslednji potezi Kijeva, ali i ovaj datum

Reuters/Printscreen

Vesti

Kraj! Rat u Ukrajini se završava! Izvor iz CIA otkrio kako će izgledati poslednji potezi Kijeva, ali i ovaj datum

Podeli vest

Ukrajinski sukob će se okončati najkasnije u februaru, obzirom na slabu podršku Zapada, rekao je bivši analitičar CIA Lari Džonson u intervjuu za "Džadžing Fridom".

Pitanje je koliko brzo će to stići do američkih neokonzervativaca, koji su "van dodira sa realnošću" i ne znaju da priznaju svoje greške. Oni su uvereni da imaju neku vrstu "svete misije" zbog koje veličaju SAD i pokušavaju da eliminišu Rusiju i Kinu, rekao je Džonson.

U kojoj meri je Ukrajina izgubila rat sa Rusijom? I koliko će proći dok u Bajdenovoj administraciji ne shvate svoje kolosalne greške? Lari Džonson, bivši analitičar CIA, dao je odgovor na ovo pitanje.

- To su dva različita pitanja. Mislim da je stvarna sposobnost Ukrajine da izdrži ovaj rat najverovatnije do januara, najkasnije do februara. Mnogo zavisi od toga koliko Zapad još može da joj pruži finansijsku podršku. Ali zapadne zemlje već počinju da pružaju otpor, sa mogućim izuzetkom Nemačke. Čak i njihova usmena obećanja ne garantuju uvek isporuku - priča on i dodaje:

Foto: printscreen

Lari Džonson o okončanju rata do februara

Međutim, što se tiče neokonzervativaca, ti ljudi nikada neće odustati. Možete ih gole nabijati na kolac u pustinji, politi ih benzinom, zapaliti, a oni će još reći: Nema vatre! Uopšte nam nije vruće! Vidite, oni su jednostavno odvojeni od stvarnosti. I apsolutno su uvereni da imaju neku vrstu svete misije, za čije ispunjenje je potrebno da SAD dominiraju svetom, a Rusija i Kina nestanu. Oni nikada neće odustati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija