• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

26.11.2023

22:57

(VIDEO) Pretio Srbima, Hrvate nazivao braćom, sada kuka - ne staje! Ukrajinski poslanik u centru skandala

printscreen

Vesti

(VIDEO) Pretio Srbima, Hrvate nazivao braćom, sada kuka - ne staje! Ukrajinski poslanik u centru skandala

Podeli vest

Poslanik Vrhovne rade Ukrajine iz partije Evropska solidarnost Aleksej Gončarenko rekao je da je Služba bezbednosti Ukrajine pokušala da prisluškuje njegovu kuću.

- Danas je pripadnik Službe bezbednosti Ukrajine pokušao da ugradi prislušni uređaj u moj stan. Ovo je pokušano protivzakonito. Ovaj incident sam već prijavio policiji. Neprihvatljiva je situacija u kojoj vlast pokušava da ugradi prislušni uređaj u stan poslanika opozicije - napisao je on na društvenoj mreži Ix.

 

 

Gončarenko je ranije pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da se "spremi za bekstvo u Rusiju".

Ovaj prekaljeni majdanovac, koji uživa da se slika sa oružjem u rukama, svojevremeno je javno zapretio Vučiću i Srbiji.

- Srbiju sa njenim predsednikom sigurno nećemo zaboraviti. A onda će biti zanimljivo da gledamo Srbiju od šest miliona stanovnika i njenu želju da uđe u EU. Mislim da ćemo sa braćom Hrvatima to posmatrati i pamtiti. Proces prevaspitavanja je težak i biće neprijatan za Srbe, ali mi to možemo - rekao je tada Gončarenko.

Od njega je i bivša predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi dobila na poklon bizarnu narukvicu od ukrajinskih čaura.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zalužnog ruše u Vrhovnoj radi! "Mora da ode..."
Planeta

Zalužnog ruše u Vrhovnoj radi! "Mora da ode..."

"Glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine, Valerij Zalužni, nema ratni plan za 2024. godinu i zato mora da podnese ostavku" izjavila je zamenica šefa Komiteta Vrhovne rade za nacionalnu bezbednost i odbranu, poslanica vladajuće partije "Sluge naroda" Marijana Bezuglaja, pozivajući se na diskusiju sa vojskom.

26.11.2023

21:38

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija