• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2023

19:26

Kralj Čarls princu Hariju: Ti si sine budala! Prštale uvrede na britanskom dvoru!

EPA

Vesti

Kralj Čarls princu Hariju: Ti si sine budala! Prštale uvrede na britanskom dvoru!

Podeli vest

Strasti na britanskom dvoru se nisu smirile od kontraverznog Netfliksovog dokumentarca u kome princ Hari i Megan Markl ističu loš tretman kojem je Megan bila izložena, pouzdani izvori bliski kralju Čarlsu navode da je kralj nazvao sina budalom.

Kralj Čarls prema izvorima bliskim porodici, još uvek nije rad da viđa mlađeg sina Harija pod izgovorom kako je zuzet, što je navelo britansku javnost da se pita koliko jak utisak je na kralja ostavio kontraverzni dokumentarac u kome par navodi neke od primera negativnog tretmana od strane kraljevske porodice.

Dobar poznavalac britanske kraljevske porodice Omid Skobi, objavio je knjigu o vojvodi od Saseksa i njegovoj supruzi, u kojoj navodi da je kralj Čarls nazvao mlađeg sina "budalom", nakon emitovanja Netfliksovog dokumentarca o princu Hariju i Megan Markl.

Foto: Tanjug/AP

 

Skobi je u knjizi "Završnica" ponovio prinčeve tvrdnje iz dokumentarca da kraljevskoj porodici nije bilo jasno zašto je vojvotkinji od Saseksa potreban "poseban tretman i zaštita" nakon što je par izrazio zabrinutost zbog tretmana koji je Markl imala od britanskih tabloida, prenosi Tajms, pozivajući se na San.

Foto: EPAIMAGES

 

Pretpostavlja se da je San preuzeo delove iz engleske verzije knjige, dok su se u francuskoj verziji pojavile tvrdnje da je kralj odbio sastanak sa sinom uz izgovor da previše radi, kao i da je Ketrin, princeza od Velsa, "provela više vremena pričajući o Megan, nego sa Megan".

Nagađanja u vezi  knjige navele su Harija i Megan da poreknu umešanost, međutim, vojvotkinja je kasnije otkrila da je "dala beleške" pomoćniku pre sastanka s autorom. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa napustili su kraljevsku porodicu 2020. godine i od tada žive u Kaliforniji, naizgled isključeni iz života kraljevske porodice, pogotovo od čuvenog intervjua sa Oprom Vinfri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija