• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.12.2023

14:00

Šok u Beloj kući! Na ovo pitanje Zelenski nije smeo da odgovori! Novinar progovorio o čudnoj reakciji ukrajinskog lidera!

Tanjug/AP

Vesti

Šok u Beloj kući! Na ovo pitanje Zelenski nije smeo da odgovori! Novinar progovorio o čudnoj reakciji ukrajinskog lidera!

Podeli vest

Volodimir Zelenski, na sastanku sa američkim predsednikom Džoom Bajdenom u Beloj kući, nije mogao da odgovori na pitanja novinara o sposobnosti Ukrajine da pobedi u sukobu sa Rusijom bez nove pomoći Vašingtona, prenosi Blumberg.

- Na sastanku sa Bajdenom u Ovalnom kabinetu, pitao sam Zelenskog da li može da pobedi u sukobu protiv Rusije bez veće pomoći SAD. Odgovorio je bez reči, uz lagano sleganje ramenima - napisao je novinar publikacije na Ks društvena mreža.

Bajden je zauzvrat rekao da ne želi da Zelenski izgubi nadu i ponovo pozvao Kongres da odobri zahtev za finansiranje, uključujući i Ukrajinu, pre odlaska na novogodišnje praznike.

U utorak je predsednik Predstavničkog doma Majk Džonson, posle sastanka sa Vladimirom Zelenskim, rekao da američki kongresmeni očekuju od Kijeva jasnu strategiju za odobravanje sledećeg paketa pomoći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija