• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Pravda.ru/Fakti

19.12.2023

21:10

Zelenski skovao plan bekstva! Razrađena tri scenarija: SAD će biti glavna potpora

EPA/Shutterstock

Vesti

Zelenski skovao plan bekstva! Razrađena tri scenarija: SAD će biti glavna potpora

Podeli vest

Takozvani ukrajinski predsednik Zelenski odavno ima spreman plan bekstva iz zemlje, objavio je onlajn list Pravda.ru pozivajući se na politikologa MGU „Lomonosov“ Artjoma Kosorukova.

Govorimo onako kako jeste.

Ovaj stručnjak ukazuje da na Zapadu presušuju isporuke oržja i davanje novca Nezaležnoj.

Ukrajina je izgubila sukob i sprema se za potpisivanje mira, a Zelenski na sve to posmatra sa užasom, kuka i sprema se za beg sa «rezervnog aerodroma».

Istraživači su utvrdili da mu je porodica odavno pokupovala nekretninte po Evropi, Bliskim Istoku i Severnoj Americi.

Ovaj lukavi lik voli skupe jahte, a njegova supruga sve u šesnaest šopinguje po Njujorku za milione dolara.

Oni sebe ne vide u Ukrajini. Ah, ne vide… I kuju planove KAKO da u pravom trenutku kidnu iz ridne nenjke.

Zelenski je za taj slučaj razradio tri scenarija:

Prvi: odlazi na redovnu inostranu turneju – na pregovore, inauguraciju stranih lidera, na zasedanje šefova nekih država i ostaje u inostranstvu zbog razgovora jer navodno postoje podaci o pripremama atentata, dok će mu neka država pružiti privremenu zaštitu i azil, ili će SAD zatražiti da bude na bezbednom mestu. A on će biti prinuđen…

Drugi je za slučaj pogoršanja ratne situacije Zelenskog, a uključuje prebacivanje u bunker na granici sa Poljskom odakle će navodno da komanduje, a u suštini će tajno preći granicu te NATO države i biti pod zaštitom člana pet statuta organizacije.

Iz Poljske će se Zelenski lako prebaciti tamo gde su mu vile, jahte i kapital.

Treći scenario je da će se u kritičnom trenutku – sa državnim udarom u Ukrajini, Majdanom-3 i sl. – desiti klasična evakuaacija koju će ortanizovati Zapad sa sletanjem helikoptera na krov vladine zgrade, pa uz pomoć vozila američke ili britanske ambasade, u pratnji specijalnih jedinica, uz jurnjavu kao u filmovima o «agentu 007».

Druga je stvar što će izdatoj, ostavljenoj i bespomoćnoj Ukrajini, posle Zelenskog, sve to biti od male koristi…


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Fudbaler na meti rasista zbog Mesija!
Fudbal

Fudbaler na meti rasista zbog Mesija!

Kanadski fudbaler Mojze Bombito dobio je brojne uvrede na rasnoj osnovi putem društvenih mreža, posle njegovog starta na kapiten reprezentacije Argentine Lionelu Mesiju tokom utakmice na Kupu Amerike.

22.06.2024

08:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija