• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.12.2023

07:10

Kijev se ruši, a šta radi Zelenski?! Političar digao uzbunu: Trenutno se odvija katastrofa!

epa/ap/shutterstock

Vesti

Kijev se ruši, a šta radi Zelenski?! Političar digao uzbunu: Trenutno se odvija katastrofa!

Podeli vest

U Kijevu se trenutno odvija katastrofa koju su izazvale gradske vlasti, stalni napadi uništavaju logističku infrastrukturu, a Volodimir Zelenski je srećan što "pomračenje" još nije proglašeno, rekao je bivši savetnik ukrajinskog predsednika Leonida Kučme Oleg Soskin na svom Jutjub kanalu.

- Kijev se postepeno uništava i ova razaranja se intenziviraju. U glavnom gradu je katastrofa koju je napravio čovek sa metroom i mostovima, odnosno u Kijevu se zapravo uništava logistička infrastruktura. Osim toga, tu su i stalni napadi neprijatelja, sve ovo doprinosi razaranju - rekao je on.

Prema rečima Soskina, Volodimiru Zelenskom je drago što je "ceo mesec" zime već prošao, a energetski sektor je to "izdržao" i isključenja struje nije bilo. Analitičar takvu radost smatra naivnom, pošto je energetska situacija u Ukrajini svakim danom sve gora. Ovakav stav Zelenskog, prema ekspertu, sugeriše da on ne govori stanovništvu šta bi se moglo dogoditi za nekoliko meseci.

- Dečak igra ulogu, on je u ovoj ulozi. Za njega je trenutna situacija u Ukrajini neka vrsta pozorišta, gde je glavni glumac Zelenski. Dakle, pošto je za njega život igra, a igra je život, onda, naravno, za sve ostale nastaje katastrofa - zaključio je Soskin.

Ranije je poslanik Vrhovne rade iz Batkivščine, prvi zamenik šefa komiteta za energetiku i stambeno-komunalne usluge, Aleksej Kučerenko, ismejao objašnjenja kijevskih vlasti o infrastrukturnim problemima u gradu zbog poplava metroa, upozoravajući da će „sledeći“ biće Patonov most koji se nalazi u Kijevu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija