• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.12.2023

11:35

Užas! Putinu saopštili kada umire! Pogodio datum smrti kraljice Elizabete, a sad je ponovo zaledio planetu! "To će se desiti...

Shutterstock/AP/Društvene mreže

Vesti

Užas! Putinu saopštili kada umire! Pogodio datum smrti kraljice Elizabete, a sad je ponovo zaledio planetu! "To će se desiti...

Podeli vest

Britanac Kreg Hamilton Parker (69), poznatiji kao "Novi Nostradamus", predvideo je tačan datum smrti kraljice Elizabete II, a sada je izneo nova šokantna predviđanja za 2024. godinu, piše "Dejli Mejl". On smatra da će se udružiti Ruska Federacija i Narodna Republika Kina.

Objavio je video koji traje dva sata i u njemu predviđa velike poplave koje će, prema njegovom mišljenju, pogoditi London, a potom i ostatak Evrope. Takođe, nova pandemija će početi u Australiji.

Parker smatra da će svi loši događaji da se dogode u periodu od 2024. godine do 2026. godine nakon koje će se krenuti da se dešavaju "lepše stvari" u svetu. 

- Mislim da će posle 2026. godine da se dese pozitivne stvari u svetu, ali do tada će biti klimavo. Sve će biti povezano sa veštačkom inteligencijom, doći će i do velikog otkrića naredne godine - rekao je on.

Nabrojao je stvari koje će se značajno poboljšati: medicina, konkretno će doći do velikog otkrića za Alchajmerovu bolest. Što se tiče globalnih sila, smatra da će se udružiti Rusija i Kina.

- Još 2015. godine sam govorio da će Rusija i Kina formirati savez i to počinje polako da se dešava. To je jedno od mojih prvih predviđanja i mislim da je to jako važno u ovom momentu - rekao je Parker.

Parker čak predviđa smrt ruskog predsednika, Vladimira Putina. Smatra da mu nije ostalo mnogo vremena.

- Mislim da je njegova smrt izvesna, to bi mogla da bude prekretnica, to bi moglo sve da okonča. Rat Rusije i Ukrajine će se nastaviti i nakon smrti Putina, ali šanse za mir će porasti nakon njegove smrti - smatra Parker i dodaje da će Putina naslediti žena koja će biti "jednako loša" kao i on.

Što se tiče sajber napada, Parker navodi da će ih biti mnogo više od 2024. godine. Parker misli da će pasti sistemi najvećih banaka.

Osvrnuo se i na Sjedinjene Američke Države. Njima predviđa razorni zemljotres zbog kojeg će biti pogožena Zapadna obala kao i Meksiko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija