• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.12.2023

08:59

(VIDEO) Auu! Lukašenko obrisao patos Boreljom! "Čovek je jednostavno glup, nema on veze..."

EPA

Vesti

(VIDEO) Auu! Lukašenko obrisao patos Boreljom! "Čovek je jednostavno glup, nema on veze..."

Podeli vest

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko nazvao je „besmislicom“ reči predstavnika Evropske unije za spoljne poslove Žozepa Borela da će „Rusija napasti NATO“. On je to rekao novinarima u Sankt Peterburgu.

- To je glupost. Taj čovek je jednostavno glup. On nema veze s politikom. Da je pametan, razmišljao bi kao domaćin: s Rusijom, neka nam bog pomogne, da rešimo ove probleme. Da li stvarno želimo gomilati nove probleme? Svako normalan bi tako razmišljao. Mi, zar danas, želimo novi rat? Moramo se pozabaviti ovim problemom. Pogotovo sada, kada se situacija povoljno razvija. I ne samo za nas. Već i za njih, da ne izgube Ukrajinu. Mislim da je to tako - rekao je Lukašenko.

 

 

On prognozira da će se sukob u Ukrajini završiti sledeće godine.

- Mislim da je to najveća šansa. Moramo nekako tešnje sarađivati s njima, da shvate da je to jedina šansa. Ako je ne iskoriste, biće potpuni slom. Sada to već dolazi do političara. Vojska vrši pritisak, vide šta se dešava. Verovatno ste primetili na konferenciji za štampu Zelenskog da počinje shvatati - rekao je Lukašenko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najteži mogući udarac za Rusiju, Putinova osveta će biti jeziva! Brod koji je Ukrajina razorila prevozio ključno oružje za rat?!
ZNALI SU ŠTA GAĐAJU?

Najteži mogući udarac za Rusiju, Putinova osveta će biti jeziva! Brod koji je Ukrajina razorila prevozio ključno oružje za rat?!

Sajt Jurejžan tajms objavio je da je Ukrajina koristila ratno vazduhoplovstvo u napadu na ruski brod "Novočerkask" , što ukazuje da su u njemu ponovo korišćene rakete Storm šedou/SCALP-EG. Oni takođe navode da su se pojavile tvrdnje da je brod napadnut zato što je prevozio iranske dronove Šahid, ali, kako oni kažu, to nisu mogli da verifikuju.

26.12.2023

13:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija