• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.01.2024

19:56

"Novogodišnje želje moraju da se ostvare"! Zaharova upozorila Poljake: Rakete mogu da stignu i do Poljske

EPA/EFE/EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Vesti

"Novogodišnje želje moraju da se ostvare"! Zaharova upozorila Poljake: Rakete mogu da stignu i do Poljske

Podeli vest

Portparolka rsukog MSP-a Marija Zaharova obratila se poljskim vlastima i upozorila ih da bi predaja Kijevu raketa dugog dometa bila kontraproduktivna po Varšavu

Ministar spoljnih poslova Poljske Radoslav Sikorski pozvao je zapadne saveznike da Kijevu daju rakete dugog dometa i pojačaju sankcije protiv Rusije, a ja imam jedno pitanje za njega, napisala je na Telegramu portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, koja je zatim upozoravajuće upitala:

"Ove rakete imaju mogućnost da dolete do granica Poljske? Bilo im je malo ono što je već doletelo sa teritorije Ukrajine?"

"Novogodišnje želje moraju da se ostvare", dodala je dalje i tako odgovorila na jednu od poslednjih objava pomenutog poljskog ministra na mreži "Iks".

On je, podsetimo, danas pozvao na to da se Kijevu obezbede rakete dugog dometa kako bi se gađali ruski komandni centri i raketni silosi na teritoriji Ruske Federacije. 

- Razumem da Sikorski nema izuzetne ideje, samo američke. Ali nisam znala da to ide do te mere da su spremni da idu protiv sopstvene zemlje. Mada, veliko je pitanje koju zemlju on smatra svojom - zaključila je Zaharova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija