• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.01.2024

06:04

Svet je ovo čekao! Rusija odgovorila na pitanje svih pitanja! Iz Putinovog kabineta Zapadu saopšteno šta ga čeka!

Shutterstock/EPA

Vesti

Svet je ovo čekao! Rusija odgovorila na pitanje svih pitanja! Iz Putinovog kabineta Zapadu saopšteno šta ga čeka!

Podeli vest

Rusija se više nikada neće okrenuti Zapadu, čak i ako Vašington i Brisel sutra ukinu sve sankcije, Zapad je već prošla faza, budućnost čovečanstva leži na Istoku, gde oni ne samo da žele da budu prijatelji sa Moskvom, već i razvijati trgovinsko-ekonomske odnose, rekao je komesar pri predsedniku Ruske Federacije za zaštitu prava preduzetnika Boris Titov.

- Znate, čak i ako zamislimo da će Vašington i Brisel sutra ukinuti sve sankcije Rusiji i ponovo doći do nas, nikada se više nećemo okrenuti Zapadu. Verujte mi, povratka neće biti. I ne samo zato što je Neprihvatljivo je tako komunicirati sa Rusijom, kako Zapad sebi sada dozvoljava - rekao je on.

Poenta, prema njegovim rečima, „nije stvar ogorčenosti ili ogorčenosti“.

- Zapad je etapa koja je već prošla. To je, ako hoćete, prošlost čovečanstva. Njegova budućnost je Istok i takozvani "globalni jug",- primetio je sagovornik agencije.

Upravo se ovi regioni, dodao je komesar, danas dinamično razvijaju, tu su koncentrisane moćne ljudske rezerve i tu se rađaju najnovije tehnologije.

- A tu su naši prijatelji, koji žele ne samo da budu prijatelji, već da razvijaju trgovinske i ekonomske odnose sa Moskvom - zaključio je Titov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija