• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevno

15.01.2024

22:12

Test za FBI agente! Ko je majka deteta na slici? Samo pet odsto prođe ovakvu proveru, možda ste baš vi taj...

Fotoilustracija

Vesti

Test za FBI agente! Ko je majka deteta na slici? Samo pet odsto prođe ovakvu proveru, možda ste baš vi taj...

Podeli vest

Specijalni agent FBI-a je jedan od najtežih poslova. Prema statistikama, manje od pet odsto kandidata prođe testove i postane FBI agent, piše portal Brightside.

Odgovaranje na brojna pitanja može pokazati da li kandidat ima prirodni potencijal da razvije kreativno razmišljanje i veštine zaključivanja zasnovanog na logici. U ovom jednostavnom testu pogledajte da li biste bili jedan od retkih koji su uspeli u testu.

Ko je majka?
Pogledaj sliku. U prostoriji dve dame sede jedna naspram druge dok se dečak igra na podu. Pažljivo proučite sliku. Šta mislite ko je prava majka deteta? Ako ne možete da shvatite koji je to, odgovor ćete pronaći na dnu stranice.

Foto: Fotoilustracija

 

Rešenje
Majka deteta je žena sa leve strane. Ona sedi sa nogama okrenutim ka detetu. Ova pozicija odražava prirodnu želju majke da zaštiti svoje dete. Stav žene levo je zaštitnički, blago pognut napred. Dalje, dete je okrenuto prema njoj. Deca se tokom igre intuitivno okreću roditeljima jer prirodno traže njihovu pažnju ako su u blizini.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija