• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.01.2024

13:10

(FOTO) Šta je ovo napalo Trampa?! Užasna scena nakon izlaska iz suda, svi su primetili jezivi detalj! "Pogledajte mu ruke..."

Reuters.shutter

Vesti

(FOTO) Šta je ovo napalo Trampa?! Užasna scena nakon izlaska iz suda, svi su primetili jezivi detalj! "Pogledajte mu ruke..."

Podeli vest

Bivši predsednik Amerike Donald Tramp pojavio se juče na suđenju po tužbi spisateljice E. Džin Kerol koja ga je optužila za silovanje. Detalj koji je svima zapao za oko jesu crvene mrlje na Trampovim rukama.

On je doleteo u Njujork kasno u utorak uveče nakon predizbornog mitinga u Nju Hempširu.

Fotografi su ga uhvatili kako napušta „Trampovu kulu“ rano ujutru u sredu, sa misterioznim crvenim tragovima na ruci.

 

 

Iako je teško dijagnostikovati stanje kože na osnovu samo jedne fotografije, dr. Džošua Zihner, vanredni profesor dermatologije u bolnici i u Njujorku, rekao je za Biznis Insajder da Tramp verovatno ima osip - koji bi mogao imati različite uzroke.

- Osip na rukama može biti uzrokovan raznim faktorima, od infekcija preko upalnih stanja do spoljašnjeg izlaganja - rekao je Zihner i naveo šta bi to moglo biti.

Opcija 1: Ruke su mu previše suve

Zihner je rekao da su najčešći uzroci osipa na rukama suvoća i prekomerno pranje. S obzirom na to da je Tramp samoproglašeni „germofob“, teorija o preteranom pranju ruku mogla bi biti tačna. Niske temperature takođe mogu dovesti do suve kože, što je češće zimi.

Opcija 2: Plikovi od igranja golfa

Druga mogućnost su plikovi, za koje je Zihner rekao da mogu biti uzrokovani „trenjem od aktivnosti poput golfa, dizanja tegova ili bejzbola“. Pošto Tramp voli da igra golf, ovo je takođe verovatan scenario.

Opcija 3: Prosuo je sok od limete po rukama

Zihner je rekao da "čak i izlaganje soku od limete na jakoj sunčevoj svetlosti može izazvati hemijsku opekotinu kože", inače poznatu kao "opekotina od margarite". Iako Tramp ne pije alkohol, bezalkoholni koktel od citrusa može izazvati mrlje.

Opcija 4: Ništa od navedenog

Kako je Zihner istakao, osip na rukama može biti uzrokovan mnogim stvarima, uključujući i nešto tako bezazleno kao što su ujedi insekata. Osim ako sam bivši predsednik ne kaže šta je izazvalo mrlje, možda nikada nećemo saznati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija