• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

19.01.2024

12:53

Rusi elektronskom borbom potisnuli ukrajinski dron, a onda je usledio pakao! Dramatične scene iz Brjanske oblasti! (VIDEO)

Printskrin

Vesti

Rusi elektronskom borbom potisnuli ukrajinski dron, a onda je usledio pakao! Dramatične scene iz Brjanske oblasti! (VIDEO)

Podeli vest

U Brjanskoj oblasti gore četiri rezervoara sa naftnim derivatima, a do požara je došlo usled pada municije sa presretnutog ukrajinskog drona, izjavio je gubernator te ruske oblasti Aleksandar Bogomaz.

Naveo je da u gašenju požara učestvuje više od 140 ljudi, a da se koristi specijalna oprema, uključujući vatrogasni voz, prenosi RIA Novosti.

Iz bezbednosnih razloga, vlasti su evakuisale 32 stanovnika. 

Bogomaz je ranije saopštio da je jutros sredstvima za elektronsku borbu potisnut dron Oružanih snaga Ukrajine i da je dron, kada je uništen, bacio projektil na skladište nafte u Klincima. Nema povređenih. 

Ruska PVO kasnije danas je presrela još dva ukrajinska drona iznad Brjanske oblasti. 

Brjanska oblast se nalazi na zapadu Rusije, na granici sa Ukrajinom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija