• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

21.01.2024

09:52

Policija otvorila kontejner sa tovarom ovog voća, pa zanemela! Šok otkriće izazvalo zemljotres i na Balkanu?! (VIDEO)

EPA

Vesti

Policija otvorila kontejner sa tovarom ovog voća, pa zanemela! Šok otkriće izazvalo zemljotres i na Balkanu?! (VIDEO)

Podeli vest

Kolumbijska policija pronašla je 2,6 tona kokaina u tovaru banana, preneli su danas mediji u toj zemlji.

Policijski general Vilijan Rene Salamanka potvrdio je zaplenu 2.600 kilograma čistog kokaina, prenosi portal El Tiempo, navodeći da je moguće da je droga bila namenjena balkanskom narko-kartelu.

Prema izvorima iz policije, prva akcija i zaplena droge dogodila se tokom pregleda teretnih kontejnera koji su se nalazili u lučkom gradiću Santa Marta i u kojima su bile banane, a koji su trebali da budu prevezeni u Holandiju.

 

 

Nakon preliminarnih hemijskih analiza, utvrđeno je da se u teretu nalazio kokain-hidroklorid neto težine 2.397 kilograma.

U drugoj policijskoj akciji u luci, pregledom tereta banana koji je kao krajnje odredište imao luku Antverpen u Belgiji, otkriveno je i zaplenjeno još 196 kilograma kokaina.

 

 

Kompanija koja je zadužila pošiljku sa sakrivenim kokainom sarađivala je sa policijom i pružila pomoć kako bi se utvrdilo ko je mogao da ubaci kokain u pošiljku. 

Policija ne isključuje mogućnost da je ova pošiljka kokaina visoke čistoće bila namenjena tzv. balkanskom kartelu, navodi portal.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija