• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.01.2024

09:00

Veliki skandal! Bajdenu našli kokain! Nećete verovati gde ga je sakrio, istražitelji u šoku!

EPA/AP

Vesti

Veliki skandal! Bajdenu našli kokain! Nećete verovati gde ga je sakrio, istražitelji u šoku!

Podeli vest

Američki istražitelji su prošle godine pronašli tragove kokaina na futroli za pištolj Hantera Bajdena, sina američkog predsednika, objavio je TV kanal Ej-Bi-Si njuz pozivajući se na materijale Tužilaštva.

Kako se navodi, Tužilaštvo je pozvalo sud da ne prihvati zahtev Hantera Bajdena da se odbace optužbe protiv njega zbog nezakonitog posedovanja oružja, što je, inače, zabranjeno, zavisnicima od narkotika.

- Snaga dokaza je neosporiva… Da bude jasno: istražitelji su bukvalno pronašli drogu na futroli u kojoj je optuženi čuvao pištolj - prenosi američka TV navode iz Tužilaštva.
FBI je utvrdio da se radi o kokainu.

Podsetimo, Ministarstvo pravde SAD podnelo je početkom decembra prošle godine novu krivičnu prijavu protiv sina američkog predsednika u kojoj je optužen da nije platio poreze u iznosu od 1,4 miliona dolara.

Prema optužnici koju je podigao Okružni sud u Kaliforniji, Hanter Bajden (53) je optužen za tri krivična dela i šest prekršaja u vezi sa neplaćanjem poreza.
Njemu preti kazna do 17 godina zatvora ukoliko bude osuđen, preneo je Rojters.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija