• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.02.2024

00:15

(VIDEO) Pakao! Rusi gruvaju najstrašnijim oružjem, Ukrajinci prizivaju Boga! Od ovog snage Kijeva beže kao đavo od krsta!

printscreen

Vesti

(VIDEO) Pakao! Rusi gruvaju najstrašnijim oružjem, Ukrajinci prizivaju Boga! Od ovog snage Kijeva beže kao đavo od krsta!

Podeli vest

Ukrajinski vojni oficir u intervjuu za „Business Insider“ nazvao je tenkove „najstrašnijim“ oružjem ruskih oružanih snaga na bojnom polju.

Prema njegovim rečima, kada ruski tenkovi počnu da pucaju, ne možete ništa da čujete, čak ni avione koji lete.

- A ako je tenk u blizini, onda samo Bog može pomoći - rekao je ukrajinski vojnik.

Osim toga, ukrajinska vojska se žalila na nedostatak municije, napominjući da ruske oružane snage imaju pristup različitim vrstama naoružanja.

Izdanje takođe piše, da se ukrajinske oružane snage više ne mogu oslanjati na rakete HIMARS ili artiljerijske granate NATO Alijanse koje su obezbedile Sjedinjene Države, pošto su ruski sistemi za elektronsko ratovanje mnogo efikasniji.

Predsednik Vladimir Putin je 14. decembra, tokom zajedničke direktne linije i konferencije za novinare o rezultatima godine, izjavio da su zapadne zemlje pružile Ukrajini sve što su obećale, pa čak i više.

Šef države je tada napomenuo, da su ruske trupe od početka specijalne operacije uništile 2,3 hiljade oklopnih vozila Oružanih snaga Ukrajine, uključujući 747 tenkova, kako sovjetskih, tako i zapadnih (Leopard, AMKS, Challenger 2).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija