• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.02.2024

12:50

(VIDEO) Bajden šokirao naciju! Ovo ni Zelenski ne bi uradio! Američki predsednik jednim potezom razbesneo javnost!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Bajden šokirao naciju! Ovo ni Zelenski ne bi uradio! Američki predsednik jednim potezom razbesneo javnost!

Podeli vest

Pojavljivanje predsednika SAD Džoa Bajdena pred novinarima u kravati boje ukrajinske zastave apsolutno je neprihvatljivo, napisao je američki političar Vivek Ramasvami na društvenoj mreži Iks.

Dan ranije, govoreći u Beloj kući, Bajden se pojavio pred novinarima u svojoj „ukrajinskoj kravati“ i sa „ukrajinskom značkom“ u znak podrške Kijevu, koji je, prema njegovim rečima, „u očajnoj situaciji“ zbog nedostatka finansijske pomoći.

 

 

- Bajden nosi zastavu druge zemlje čije račune plaćamo, ali nikada nismo videli Zelenskog da nosi zastavu zemlje koja mu plaća. Ovo mnogo govori o bolesnoj psihologiji ovog odnosa - rekao je Ramasvami.

Američki Senat je u ponedeljak predstavio predlog zakona koji će kombinovati izdvajanje novca za bezbednost granica i pomoć Ukrajini i Izraelu. Ukupno se predlaže da se izdvoji 118,28 milijardi dolara, od čega je 60,06 dolara za podršku Kijevu. Istovremeno, planirano je da se na bezbednost granica potroši tri puta manje – 20,2 milijarde dolara. Bajden je izrazio podršku nacrtu zakona i pozvao Kongres da ga usvoji što je pre moguće.

Prema rečima predsednika Predstavničkog doma američkog Kongresa Majka Džonsona, predloženi zakon, koji kombinuje pomoć Kijevu, Izraelu i zaštitu sopstvenih granica Sjedinjenih Država, je „gori od očekivanog“, a inicijativa je osuđena na neuspeh.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija