• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnik

07.02.2024

10:40

Zapadni mediji u panici! Šta je to Putin rekao Karlsonu?! Svetska javnost bruji o intervjuu veka u Moskvi!

Shutterstock/Reuters

Vesti

Zapadni mediji u panici! Šta je to Putin rekao Karlsonu?! Svetska javnost bruji o intervjuu veka u Moskvi!

Podeli vest

Novinar Taker Karlson je potvrdio da će uskoro objaviti intervju sa Vladimirom Putinom. Ova vest je izazvala buru u svetu. Šta o Takerovim planovima pišu svetski mediji?

Njujork tajms: Ovo mogao da podstakne političke nesuglasice oko Ukrajine unutar Sjedinjenih Država, posebno ako ruski predsednik jasno stavi do znanja da je spreman da prekine sukob pregovorima.

Dejli telegraf: Intervju sa Putinom bi mogao da utiče na Takerovu reputaciju kao reportera više nego što on misli.

Volstrit džurnal: Taker je bio jedan od prvih i najistaknutijih desničara koji je doveo u pitanje podršku SAD Ukrajini nakon ruske invazije, i pomogao je u oblikovanju stavova demonstranata na Kapitol Hilu.

Bi-Bi-Si: Karlson je više puta sa simpatijom govorio o Vladimiru Putinu. Njegove političke stavove dele mnogi konzervativni Amerikanci koji su nezadovoljni američkom podrškom Ukrajini od više milijardi dolara.

Handelsblat: Intervju „podvlači činjenicu da spoljna politika, posebno Ukrajina i rat u Gazi, igraju ključnu ulogu u aktuelnoj kampanji za predsedničke izbore u SAD. Karlsonov intervju će omogućiti Putinu da se direktno obrati Trampovim američkim pristalicama i nagovesti da je zainteresovan za Trampov reizbor“.

Berliner cajtung: „Ovaj susret će verovatno izazvati burne diskusije...”

AFP: Karlson sve više postaje jedan od najuticajnijih ljudi u konzervativnoj Americi.

Trenutno video obraćanje Takera Karsona na Iksu povodom intervjua koji novinar namerava da uzme od Vladimira Putina pogledalo je više od 50 miliona ljudi. Ilon Mask smatra da bi ovaj razgovor mogao da postane najpopularniji intervju svih vremena.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija