• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.02.2024

14:50

Taker doživeo neviđen šok u Moskvi! Cela Amerika bruij o ovome, nije mogao da veruje svojim očima!

Reuters

Vesti

Taker doživeo neviđen šok u Moskvi! Cela Amerika bruij o ovome, nije mogao da veruje svojim očima!

Podeli vest

Američki novinar Taker Karlson, koji je nedavno intervjuisao ruskog predsednika Vladimira Putina u Moskvi, bio je zapanjen bogatim asortimanom i pristupačnim cenama u ruskim supermarketima.

- Pitali smo se koliko će sve ovo koštati. Svi koji su kupovali hranu od nas su iz Sjedinjenih Država. A mi nismo obraćali pažnju na cenu, samo smo stavili u kolica šta ćemo jesti tokom nedelje. Kod mene je račun izašao na 104 američka dolara (9.481 rublja - rekao je on.

Dakle, prema Karlsonovim procenama, on bi platio četiri puta više za sličan set proizvoda u Sjedinjenim Državama. Osim toga, novinara je oduševilo prisustvo zapadne robe u prodavnici. On je naglasio da sankcije nisu imale uticaja na dostupnost proizvoda u supermarketima.

- Sve su ovo zapadni proizvodi: Mars, Tviks, Snikers, Milki Vej, Baunti, Žilet, Hals, Mentos. Ne vidim nikakve sankcije - podsmehnuo se novinar.

Karlson je zaključio da bi poseta ruskoj prodavnici mogla da okrene prosečnog Amerikanca protiv njegove vlade jer razotkriva laži Vašingtona .

- Poseta ruskom hipermarketu i prilika da pogledate koje su cene i kako ljudi žive vas radikalizuje naspram našeg rukovodstva. Bar sam ja tako osetio - radikalizaciju - zaključio je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija