• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/RIA

15.02.2024

18:32

Bruka! Zelenski ponižen u Francuskoj: Ovakve reči nijednom lideru u istoriji nisu upućene

Shutterstock

Vesti

Bruka! Zelenski ponižen u Francuskoj: Ovakve reči nijednom lideru u istoriji nisu upućene

Podeli vest

Čitaoci Figara kritikovali su ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog koji je posetio Francusku da bi potpisao bezbednosni sporazum.

- Došao je da prosi! Uništavanje njegove vojske nas košta bogatstvo. Sramota! I Makron će morati da mu plati!" — ogorčen je korisnik.

- Neka uzme svoju pšenicu i piletinu. Ovo je jedino što Makron treba da kaže Zelenskom ako zaista štiti naše farmere - naveli su u komentarima.

Još jedna poseta, zbog koje će se naš deficit povećati za nekoliko milijardi evra“, naveli su u razgovoru.

- Bez uvrede za Makrona, ali Francuzi nisu objavili rat Rusiji ! - primetio je učesnik u diskusiji.

- A sve to stoji iza leđa Francuza čije se mišljenje ni ne pita. Kakva je lepota ova vaša demokratija!" - piše čitalac.

Moskva je više puta isticala da zapadna vojna pomoć Kijevu ne menja ništa na bojnom polju i samo produžava sukob. Kako je primetio ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov , svaki teret koji sadrži oružje za Oružane snage Ukrajine postaće legitimna meta Vazdušno-kosmičkih snaga .


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija