• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.02.2024

23:00

Blokiran Evzoni! Grčki poljoprivrednici zatvorili granični prelaz

Tanjug

Vesti

Blokiran Evzoni! Grčki poljoprivrednici zatvorili granični prelaz

Podeli vest

Grčki poljoprivrednici blokirali su večeras granični prelaz Evzoni za ulazak u Grčku, a putničkim i teretnim vozilima je dozvoljen prolaz na svakih pola sata po deset minuta.

Vest je za agenciju MIA potvrdio načelnik Južnog regionalnog centra za granične poslove pri Ministarstvu unutrašnjih poslova Severne Makedonije Slavčo Bogev.

- Od 18 časova po makedonskom vremenu otežan je ulazak u Grčku preko prelaza Evzoni zbog blokade grčkih poljoprivrednika. Rampe se podižu po deset minuta na svakih pola sata i za sada nemamo informacije do kada će prelaz biti blokiran - rekao je Bogev, prenosi Sitel.

Na ostalim graničnim prelazima između Severne Makedonije i Grčke promet putnika i robe za sada se odvija normalno, a do 19 sati zastoj je od tri sata na prelazu Mejitlija-Niki, koji su grčki poljoprivrednici blokirali od 16 časova.

Grčki poljoprivrednici su ranije danas dovezli traktore u Atinu kako bi protestovali ispred parlamenta zbog sve većih cena energenata, konkurencije iz inostranstva i nerešenih problema zbog nedavnih poplava.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija