• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.02.2024

20:18

Sklanjajte ga više, ovo prevazilazi sve granice! Bajden se opet posvađao sa jezikom: Ovaj put je udovica Navaljnog to osetila (VIDEO)

Reuters/Printskrin

Vesti

Sklanjajte ga više, ovo prevazilazi sve granice! Bajden se opet posvađao sa jezikom: Ovaj put je udovica Navaljnog to osetila (VIDEO)

Podeli vest

Američki predsednik sastao se u četvrtak sa Julijom Navalnom, udovicom pokojnog ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog.

Na sastanku je bila i Daša, ćerka Navaljnog i Julije. Poslednji Bajdenov gaf tiče se Julije Navalne, koju je američki predsednik u izjavi za medije nazvao Jolanda.

- Jutros sam imao čast da upoznam suprugu i ćerku Alekseja Navaljnog. On je bio čovek neverovatne hrabrosti i neverovatno je kako su i njegova supruga i ćerka. Sutra ćemo objaviti sankcije ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, koji je odgovoran za smrt Navaljnog. Jasno je da će Jolanda nastaviti borbu koju je vodio Aleksej - rekao je Bajden posle konferencije za novinare u San Francisku.

Bela kuća nije komentarisala Bajdenovo mešanje imena. U izjavi ubrzo nakon privatnog sastanka, Bela kuća je rekla da je Bajden izrazio iskreno saučešće ženama zbog njihovog užasnog gubitka. Oni su rekli da je Bajden izrazio divljenje Navalnijevoj hrabrosti i njegovom nasleđu borbe protiv korupcije i slobodnoj i demokratskoj Rusiji.

Bajden je nedavno nazvao kraljicu Jordana Raniju Rijanom

Bajden je već imao sličan gaf ranije ovog meseca kada se sastao sa jordanskim kraljevskim parom kraljem Abdulahom Drugim. i kraljica Ranija.

Zatim je pozvao kraljicu Raniju Rijanu na konferenciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija