• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.02.2024

14:45

Amerika na nogama! "Oronuli" pobeđuje! Taker Karlson objasnio kako Bajden može da dobije na izborima

Reuters

Vesti

Amerika na nogama! "Oronuli" pobeđuje! Taker Karlson objasnio kako Bajden može da dobije na izborima

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden ne može ni govoriti ni hodati, jedina šansa za njega da bude ponovo izabran na nadolazećim izborima je falsifikovanje, uveren je novinar Taker Karlson.

Tokom intervjua sa Jutjub blogerom Leksom Fridmanom, Karlson je nazvao Bajdena "oronulim", optužujući predsednika SAD da "ne može govoriti, ne može hodati".

Karlson je uveren da bi Bajdenova pobeda na nadolazećim izborima bila ismevanje demokratije.

- Oronuli čovek ne može biti izabran u najmoćnijoj zemlji sveta, osim ako ne bude falsifikovanja - rekao je Karlson.

U poslednjim nedeljama, problemi sa pamćenjem trenutnog predsednika SAD-a posebno su očigledni: tri puta je pričao priče u kojima je umesto trenutnih lidera država greškom spominjao njihove već preminule prethodnike.

Foto: Tanjug/AP

Džo Bajden

Novi talas zabrinutosti izazvao je izveštaj specijalnog tužioca Roberta Hura, koji je na kraju istrage o naveo nedostojno čuvanje tajnih dokumenata od strane Bajdena.

Pokazao probleme

Kako se navodi u dokumentu, tokom komunikacije sa timom specijalnog tužioca, Bajden je pokazao probleme sa pamćenjem, nije mogao precizno odrediti vreme početka i kraja svog mandata kao potpredsednika, niti da navede datum smrti svog sina Boa.

Sledeći izbori za predsednika SAD-a održaće se u novembru 2024. godine. Za kandidaturu iz redova Republikanske stranke pretenduju Donald Tramp i Niki Hejli.

Trenutni američki lider Džo Bajden takođe je izjavio da namerava da bude ponovo izabran iz redova Demokratske stranke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija