• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.03.2024

15:45

Pakao! Raketa pala u blizini Zelenskog! Ima mrtvih i ranjenih, Rusi gađali kolonu ukrajinskog predsednika!

Reuters/shutterstock

Vesti

Pakao! Raketa pala u blizini Zelenskog! Ima mrtvih i ranjenih, Rusi gađali kolonu ukrajinskog predsednika!

Podeli vest

Rusija je danas izvela raketni napad na kolonu ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog u Odesi. To se dogodilo tokom posete grčkog premijera Kirijakosa Micotakisa gradu.

Nakon toga se oglasio i ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, koji je izjavio da nakon ruskog udara ima mrtvih i ranjenih.

Snimak iz Odese možete pogledati na ovom linku.

Eksplozija se dogodila neposredno pre sastanka predsednika sa premijerom Grčke, 150 metara od mesta gde se nalazila grčka misija, u kojoj je, pored premijera, bilo osam ljudi i njihovi čuvari, piše Prototema.

List se poziva na anonimne izvore u grčkoj vladi. Navodno je udar izveden dok je kolona Zelenskog bila sa grčkom delegacijom.

Izdanje navodi da je sastanak Volodimir Zelenskog i Kirijakosa Micotakisa protekao kao i obično, a lideri dve zemlje održaće konferenciju za novinare, koja se iz bezbednosnih razloga neće prenositi uživo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija