• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.03.2024

17:45

Šta im je ovo trebalo? Kijev napravio kardinalnu grešku! Putin zapretio odmazdom

EPA

Vesti

Šta im je ovo trebalo? Kijev napravio kardinalnu grešku! Putin zapretio odmazdom

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da će Ukrajina biti kažnjena zbog pokušaja da poremeti ruske predsedničke izbore granatiranjem civilnih ciljeva na teritoriji Rusije i upotrebom 2.500 naoružanih vojnika da pokušaju da probiju granice Rusije.

Obraćajući se članovima Saveta bezbednosti Rusije, koji uključuje vojne i špijunske šefove, kao i najmoćnije civilne lidere u zemlji, Putin je rekao da takvi zločini neće ostati nekažnjeni, preneo je Rojters.

"Da bi poremetio proces glasanja i zastrašio ljude, barem u pograničnim oblastima, kijevski režim pokušava da izvede niz zločinačkih akcija. Oni pogađaju civilna naselja u Rusiji", rekao je Putin.

„Neprijateljski napadi neće ostati nekažnjeni“

- Ovi neprijateljski napadi neće proći nekažnjeno - rekao je vidno ljut Putin. Putin je rekao da je 95 odsto granata i projektila oborila ruska protivvazdušna odbrana, ali je rekao da su se neki probili i da je među ruskim civilima bilo žrtava.

Putin je rekao da je bilo četiri napada na oblast Belgoroda i jedan napad na oblast Kursk od strane naoružanih ukrajinskih zastupnika od oko 2.500. On je rekao da su imali 35 tenkova i 40 oklopnih vozila.

Putin je rekao da je oko 60 odsto vojnika koje je podržavala Ukrajina ubijeno, a polovina njihovih oklopnih vozila izgubljena.

- Siguran sam da će naš narod, narod Rusije, na ovo odgovoriti sa još većom solidarnosti. Koga su odlučili da zastraše? Ruski narod? - rekao je Putin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija