• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.03.2024

10:50

Evo gde će biti Putin prvi dan nakon pobede! Cela Rusija slavi! (VIDEO)

shutterstock/Informer

Vesti

Evo gde će biti Putin prvi dan nakon pobede! Cela Rusija slavi! (VIDEO)

Podeli vest

Uživo iz Moskve javili su se u program reporteri Informera Lidija Makragić i Svetozar Čubrlo koji su podelili sa našim gledaocima atmosferu u glavnom gradu Rusije dan nakon pobede Vladimira Putina na predsedničkim izborima.

-Danas je dan nakon završetka izbora. Vladimir putin je definitivno odneo veliku pobedu. Iako čestitke nisu došle sa Zapada, lideri drugih zemalja poslali su čestitke Putinu, kao što su lideri Koreje, Kine i argentisnski premijer. Prebrojano je 99% glasova i rezultat se ne menja. Danas je lep dan za Rusiju. Danas se obeležava jubilej kada se Krim vratio svojoj kući.  Ovde vlada prijatna atmosfera i narod se raduje pobedi Vladimira Putina. Prvo mesto na koje će doći Vladimir Putin jeste Crveni trg ispred Kremlja, gde će govoriti o jubileju, odnosno o deset godina od prisjedinjenja Krima Rusji- rekla je Lidija Makragić.

Foto: printscreen

Lidija Makragić i Svetozar Čubrilo

-Prema najnovijim podacima, izlaznost je preko 77%. Ovo je najveća izlaznost u istoriji Rusije. Na osnovu obrađenih uzoraka, rezultati su takvi da je Putin osvojio 87,31%. Putin se kasno sinoć zahvalio svom timu. On je takođe istakao da je bilo malo pritužbi na izborni proces. Rekao je da Rusija mora da ima jedinstvo naroda i da je u tome snaga zemlje. Mnogi svetski lideri poslali su čestitke Vladimiru Putinu. Iako je opozicija najavljivala incidente, to se nije dogodilo i do kraja jučerašnjeg dana sve je bilo u najboljem redu- rekao je Svetozar Čubrilo.

Video možete pogledati ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija