• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.03.2024

10:44

(VIDEO) Rusi zasuli Kijev raketama! Putinu i Rusiji dosta svega: Počelo nemilosrdno razaranje prestonice Ukrajine!

Twiter

Vesti

(VIDEO) Rusi zasuli Kijev raketama! Putinu i Rusiji dosta svega: Počelo nemilosrdno razaranje prestonice Ukrajine!

Podeli vest

Serija eksplozija potresla je danas Kijev, Rusija je izvela još jedan raketni napad na glavni grad Ukrajine.

Kijev independent navodi da su se iz glavnog grada čuli su najmanje četiri snažne eksplozije samo nekoliko sekundi nakon što su se sirene za vazdušni napad oglasile oko 10:30 sati po lokalnom vremenu. Objavljen je video kako se dim diže sa leve obale grada.

Komanda Vazduhoplovstva Oružanih snaga Ukrajine objavila je pretnju balističkim raketama u trenutku kada je proglašena vazdušna uzbuna.

 

 

U postu na Telegramu, vojna administracija Kijeva pozvala je stanovnike da se „hitno sklone“.

Serhij Popko, načelnik Vojne uprave grada Kijeva, rekao je u postu na Telegramu da su ostaci presretnute rakete pali u Pečerski okrug grada, oštetivši stambenu zgradu.

 

 

U kasnijoj objavi, on je dodao da su ostaci pali i u okrugu Solomjanski i Dnjeprovski.

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko potvrdio je da su hitne službe pozvane u Pečerski, Solomjanski i Dnjeprovski okrug prestonice.

Kličko je kasnije rekao da je jedna osoba povređena u Pečersku i da joj je ukazana pomoć na licu mesta. Informacije o daljim žrtvama se još razjašnjavaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija