• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: news.ru

26.03.2024

22:58

Rusija u problemu, kako sačuvati živote terorista iz Krokus Siti Hola?! U koji god zatvor da ih pošalje ubiće ih robijaši?!

Printscreen/Telegram/sputnik

Vesti

Rusija u problemu, kako sačuvati živote terorista iz Krokus Siti Hola?! U koji god zatvor da ih pošalje ubiće ih robijaši?!

Podeli vest

Monstrumi koji su izvršili teroristički napad na Krokus siti hol mogli bi da ne dožive suđenje, rekao je za NEVS.ru kriminolog Mihail Ignatov.

- Oni će do završetka suđenja biti u istražnom zatvoru, a tamo je mnogo onih koji ne prihvataju terorizam. Među žrtvama mogu biti i supruge, majke, deca istih tih ljudi u istražnom postupku - kaže Ignatov.

Veštak je sugerisao da bi pritvorenici tokom istrage mogli da budu držani odvojeno od ostalih koji se nalaze u istražnom zatvoru. On, međutim,  napominje da bi čak i u koloniji za doživotne osuđenike bili u opasnosti od ostalih robijaša.

- U koloniji za osuđene na doživotnu kaznu, najverovatnije će dobiti takvu presudi, cimer iz ćelije može da ih napadne, nanese smrtonosne povredu, a njemu se za ovo ništa neće desiti, oni već služe doživotni zatvor. Dakle, izjava Dmitrija Medvedeva o sudbini pritvorenika nije daleko od istine - zaključio je Ignatov.

Podsetimo, naoružani automatskim oružjem  teroristi su u petak, 22. marta uveče upali u koncertnu dvoranu u Krasnogorsku kod Moskve i ubili 139 ljudi, a ranili više od 180. Posle krvavog pira četiri direktna učesnika napada pobegla su prema Ukrajini, ali su ih ruski specijalci stigli u blizinu ukrajinske granice i uhapsili.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je teroristički napad pažljivo planiran i pripreman, rekao je ranije šef Istražnog komiteta Aleksandar Bastrikin, a Moskva je poručila da sve koji su umešani u ovaj bezumni čin čeka brutalna odmazda, am ko da su i ma gde da se kriju! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija